Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Leverans innan jul? Du ser produktens leveranstid under "Lägg i varukorg"
Little Big Planet 3 HITS

1 / 1

Little Big Planet 3 HITS

(3 recensioner)
199 kr

-13%

Rek pris. 229 kr
Sackboy och ett nytt gäng med hjältar hoppar in på PlayStation i det största handgjorda äventyret som någonsin skapats. Rädda hela fantasivärlden. Sackboy och hans nya vänner Toggle, OddSock och Swoop h
 • Äventyr, Barn
 • Playstation 4
Läs mer

Sackboy och ett nytt gäng med hjältar hoppar in på PlayStation i det största handgjorda äventyret som någonsin skapats.

Rädda hela fantasivärlden.
Sackboy och hans nya vänner Toggle, OddSock och Swoop har unika förmågor som kan användas när du utforskar hela imagisfären och löser mysteriet med planeten Bunkum. Sedan kan du upptäcka de nya fantastiska nivåerna och spelen som LittleBigPlanet-gemenskapen har skapat och delat.

Väck liv i din fantasi med de kraftfulla anpassningsverktygen, och dela sedan med dig av dina skapelser med hela världen med ett tryck på PS4-handkontrollens SHARE-knapp.I LBP3 färdas Sackboy till den nya planeten Bunkum, ett kreativt paradis där storslagna idéer svävar fram över himlavalvet. Dessvärre råkar Sackboy hjälpa till att släppa lös tre mytiska varelser kallade "titanerna" vars mål är att ödelägga Bunkum och förvandla Newton, världens mest inkompetenta skapare, till ett fruktansvärt monster. För att återställa balansen i världen behöver Sackboy hjälp från Bunkums uråldriga hjältar Toggle, OddSock och Swoop.

 • Nya spelbara figurer: Spelet innehåller tre nya spelbara figurer - Toggle, OddSock och Swoop - som alla har egna, unika förmågor. Toggle har två olika former: stor och liten. Stora Toggle är tung och stark och kan tynga ned plattformar och flytta tunga föremål. Lilla Toggle är smidig och snabb och utmärkt på att ta sig in i små hål. OddSock är en snabb och smidig figur som kan hoppa på väggar, medan Swoop kan flyga och sväva i höga hastigheter och lyfta upp saker med sina klor.
 • Multiplayer för fyra spelare, både online och offline: Spela både äventyrsläget, som skapats enbart med hjälp av spelets skaparverktyg, eller ladda ned någon av alla de banor som användare skapat och samarbeta med upp till fyra spelare i soffan eller online via slumpmässig matchning.
 • Nya kraftfulla och lättanvända skaparverktyg: Skaparläget har fått en helt ny design med nya kraftfulla verktyg - det går exempelvis att anpassa de fyra spelbara karaktärernas utseenden - vilket kommer att leda till massor av nyskapande användargenererat innehåll från spelets community. Det är även enklare än någonsin att skapa saker tack vare nya tekniska framsteg. Styrplattan på den trådlösa DUALSHOCK®4-handkontrollen gör till exempel den kreativa upplevelsen ännu mer taktil.
 • En fräsch upplevelse för nästa generation: PS4-systemet erbjuder bättre funktioner, avancerad spelmekanik och förbättrad grafik med fyra gånger mer högupplösta texturer och förbättrat skärpedjup - allt i full HD, 1080p. LBP3 drar nytta av nyckelfunktionerna i PS4-systemet för att kunna erbjuda spelarna den bästa LBP-upplevelsen hittills.
 • Dela mer! LBP3 bygger vidare på det starka community som utgör själva hjärtat i serien, och erbjuder spelarna ännu fler sätt att dela med sig av sina upplevelser. Med hjälp av SHARE-knappen på den trådlösa DUALSHOCK 4-handkontrollen kan spelarna nu omedelbart dela med sig av sina senaste bedrifter eller redigera och ladda upp videoklipp direkt från spelet.
 • Ett sammanhängande community för hela LBP-plattformen: LBP3 ger spelarna på PS4-plattformen tillgång till över 8,5 miljoner redan uppladdade användarbanor, vilket innebär ett enormt, sammankopplat community
 • Expansionspaket
  Nej
 • Genre
  Äventyr Barn
 • Format
  Playstation 4
 • EAN
  711719413974