NHL 19 (Xbox One)

NHL 19
Tipsa en vän
649 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

NHL 19 tar med oss till ishockeyns rötter ute i naturen. Spela i utomhusrinkar och gör resan från de frusna sjöarna till proffsmiljön i såväl nya som gamla lägen. Tävla med och mot över 200 av ishockeyns största legendarer, inklusive Wayne Gretzky, allt levererat av det senaste inom spelteknologi, Real Player Motion TechRPM Tech bjuder på explosiv skridskoåkning med snabbare acceleration och bättre respons. Ett nytt fysiksystem för kollisioner möjliggör häpnadsväckande tacklingar.

Vi introducerar World of CHEL, ett helt nytt spelnav med nya och återvändande karaktärsskapare med ett gemensamt belöningssystem. Designa en karaktär och gör framsteg för att få kläder, utrustning och över 900 anpassningsalternativ, inklusive fritidskläder som huvtröjor, jackor, vintertröjor och massa annat. Välj ett utseende du gillar och anpassa spelet med helt nya spelarklasser och unika spelaregenskaper för att spela på det sätt och med den stil som passar dig bäst.

 

Nyckelfunktioner

 

Legendarerna har anlänt

 • NHL 19 introducerar över 200 legendarer från flera eror av ishockeyns historia. Spela med eller mot några av sportens största spelare, inklusive Wayne Gretzky. NHL 19 introducerar även hjältelag som parar ihop några av de bästa spelarna från nutid och dåtid för att skapa de ultimata drömmatcherna mellan dagens superstjärnor och dåtidens legendarer. Koppla greppet om historien i både enspelar- och flerspelarlägen där du kan spela, bygga lag och tävla som de allra bästa spelarna någonsin.

Explosiv skridskoåkning

 • Den banbrytande animationsteknologin Real Player Motion Tech kommer till EA SPORTS NHLRPM Tech levererar explosiv skridskoåkning med bättre kontroll, acceleration och respons ute på isen. RPM Tech används i kombination med helt ny fysikteknologi för kollisioner som gör tacklingarna hårdare och mer spektakulära än någonsin. NHL 19 är bättre på alla punkter tack vare dessa två nya system som levererar en mer fulländad upplevelse på isen.

Välkommen till vildmarken

 • Hockeyn återvänder till rötterna genom att gå tillbaka till de frusna sjöarna. För första gången i serien historia kan du kliva ut på en sjö och tävla i EA SPORTS Hockey League, NHL THREES, Spela nu och de helt nya lägena NHL ONES och Pro-AmNHL ONES låter dig och två andra spelare tävla alla-mot-alla. Blända dem med din teknik och kreativetet utan regler, spelavbrott och gränser. Vinn för att låsa upp nya utomhusplatser och bli herre på täppan.

Visa upp dig med nya anpassningsalternativ

 • NHL 19 introducerar över 900 nya anpassningsalternativ till din skapade karaktär, vilket ger dig möjligheten att verkligen visa upp din stil på isen som aldrig förr. Nu kan du välja en unik stil inspirerad av kläder och utrustning som används i pondhockey, inklusive huvtröjor, jackor, parkas, mössor med mera. Stick ut med starka färger som verkligen representerar din personlighet. Nya spelstilsklasser och spelaregenskaper låter dig även anpassa hur du presterar ute på isen. NHL 19 ger dig friheten att skapa och tävla som den spelare du alltid drömt om att få vara.

World of CHEL

 • World of CHEL är nästa steg för det populära EA SPORTS Hockey League. Det introducerar ett gemensamt framstegs- och anpassningssystem för din skapade karaktär i både nya och återvändande lägen. Nu kan du låsa upp utrustning och unika specialiseringar åt din karaktär som påverkar din spelstil i World of CHEL, inklusive NHL THREES-drop-in, NHL ONES, Pro-Am och EASHL. Det har aldrig funnits fler sätt att anpassa ditt utseende, din prestanda och spelstil i tävlingar med och mot dina kompisar.

 

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Kategori: Sport Expansion pack: Nej
Releasedatum: 2018-09-14 Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut
Artikelnummer: 3045077710 Tillverkare:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Jag är inte den bästa på NHL men detta spelet är riktigt roligt att spela även för personer som mig. Där är lägen där du kan stänga av alla regler så det blir lite vildare. Detta läget är grymt roligt att spela med några vänner då de börjar skrika om offside och allt möjligt som inte är tillämpat. Riktigt bra köp!

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 277 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 170 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 108 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 63 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »