Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
CASSTRÖMS ELDSTÅL UTAN SKAFT 3304, tändstål utan skaft
CASSTRÖMS ELDSTÅL UTAN SKAFT 3304, tändstål utan skaft

1 / 2

CASSTRÖMS ELDSTÅL UTAN SKAFT 3304, tändstål utan skaft

(1 recension)
99 kr
Casström är ett snabbväxande företag från Lappland som designar och producerar innovativa, väl hantverksmässigt tillverkade och högpresterande knivar och acessoarer för friluftsliv. Produkterna passar för hård användning inom bushcraft, jakt och öve
Läs mer
Casström är ett snabbväxande företag från Lappland som designar och producerar innovativa, väl hantverksmässigt tillverkade och högpresterande knivar och acessoarer för friluftsliv. Produkterna passar för hård användning inom bushcraft, jakt och överlevnad. Designen bygger i grunden på den skandinaviska knivtraditionen men med modifikationer och modernisering utifrån feedback från användare och tester. Casström samarbetar bland annat med överlevnadsexperten Lars Fält och de har gjort flera signaturprodukter tillsammans. Casström är ett familjeägt företag i Lappland som startades av David Cassini Bäckström. En tredje generationens entreprenör som handlar med knivar, läder och horn. 

CASSTRÖMS ELDSTÅL UTAN SKAFT

Art nr: 3304


Modernt eldstål för att göra eld tillverkat med högsta kvalitet och precision i Europa. Tillverkat av högsta kvalitet av en Ferrocerium-stav som skrapas med en vass kant (text en skarp 90 gradig knivrygg) så att gnistor sprutar som kan tända någon typ av fnöske och därmed skapa eld.

Eldstålet är praktiskt för att tända brasan eller köket på friluftsturen och påverkas inte av väta eller kyla. Gnistorna blir 3000 grader och eldstålet kan även användas som nödsignal. Detta stål har s.k. "Army" storlek med diameter på ca 9.5 mm och längd på 76 mm och håller ca 12000 drag.

Denna version leveras utan skaft för egen applicering eller för dig som uppskattar minimalism.

Specifikation: 

  • Vikt: ca 40 gram
  • Längd: 7.6 cm
  • Tjocklek: 9,5 cm
  • Tjockt firesteel och skarpstål som ger rejäla gnistor
  • Håller upp till 12000 dragningar
N

Nationalsocialist

För 7 månader sedan

100% kvalitet

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.