Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

CASSTRÖMS NO. 3 DANGLER 10103, dangler
CASSTRÖMS NO. 3 DANGLER 10103, dangler
CASSTRÖMS NO. 3 DANGLER 10103, dangler
CASSTRÖMS NO. 3 DANGLER 10103, dangler
CASSTRÖMS NO. 3 DANGLER 10103, dangler

1 / 5

CASSTRÖMS NO. 3 DANGLER 10103, dangler

239 kr
Casström är ett snabbväxande företag från Lappland som designar och producerar innovativa, väl hantverksmässigt tillverkade och högpresterande knivar och acessoarer för friluftsliv. Produkterna passar för hård användning inom bushcraft, jakt och öve
Läs mer
Casström är ett snabbväxande företag från Lappland som designar och producerar innovativa, väl hantverksmässigt tillverkade och högpresterande knivar och acessoarer för friluftsliv. Produkterna passar för hård användning inom bushcraft, jakt och överlevnad. Designen bygger i grunden på den skandinaviska knivtraditionen men med modifikationer och modernisering utifrån feedback från användare och tester. 

Casström samarbetar bland annat med överlevnadsexperten Lars Fält och de har gjort flera signaturprodukter tillsammans. Casström är ett familjeägt företag i Lappland som startades av David Cassini Bäckström. En tredje generationens entreprenör som handlar med knivar, läder och horn. 

CASSTRÖMS NO. 3 DANGLER, 1 st

Färg: dark brown/antik mässing


Art nr: 10103 (till höger i bilden) 

Tillbehör för att låta din kniv hänga längre ner ifrån midjan så du kan röra dig obehindrat.

No.3 Dangler från Casström är ett tillbehör för att låta din kniv hänga längre ner ifrån midjan så du kan röra dig obehindrat samt göra hanteringen på och av bältet smidigare. Den specialdesignade D-ringen kan dessutom användas till mycket annat. Med en Dangler blir det också lätt att sätta sig utan att kniven kommer i vägen. Då fodralet hänger och kan böjas i höjd med höftleden gör det att kniven blir mycket följsam om du förankrar den i benet, du kan springa, klättra och böja dig nästan utan att kniven märks av. 

Casström har dessutom konstruerat själva D-ringen som en karbinhake och på så sätt öppnat upp för många nya funktioner och användningsområden. Du kan enkelt ta av kniven utan att behöva öppna bältet, du kan enkelt flytta kniven till exempelvis ryggsäcken i stället, eller bara snabbt ta av den om du skall in i en tätort.

 D-ringen är tillverkad i kraftig 8 mm tjock aluminium och har i test klarat att hålla över 400 kg vilket gör att du kan använda den för massor av olika ändamål som att t.ex. hänga upp utrustning, dra ett djur eller förankra ett hundkoppel. Den passar också mycket bra att förankra och snabbt hänga upp en tarp eller hängmatta! Bältesupphängningen är tillverkad i kraftigt 3 mm tjockt vegetabilgarvat nötläder, öglan klarar bälten med bredd upp till 5 cm. Danglern's D-ring tar knivfodral med en bredd på upp till 34 mm.

Specifikation: 
  • Klarar max vikt: 400 kg
  • Passar knivfodral med bredd upp till 34 mm
  • Innermåtten: 35 mm i bredd, 40 mm i höjd
  • Passar bälten upp till 5 cm
  • Material: 3 mm tjockt vegetabilgarvat nötläder med dubbla nitar /D-karbin, 8 mm tjock aluminium


Identifikation

EAN 7340111101030
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner