Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

guidebok paddling S:t Anna, CALAZO PADDLA KAJAK I S:t ANNA - MISTERHULT
guidebok paddling S:t Anna, CALAZO PADDLA KAJAK I S:t ANNA - MISTERHULT

1 / 2

guidebok paddling S:t Anna, CALAZO PADDLA KAJAK I S:t ANNA - MISTERHULT

290 kr
CALAZO PADDLA KAJAK I S:t ANNA - MISTERHULT: Din guide till de finaste skärgårdsturerna från Arkösund i norr till Klintemåla i söder.Rek butikspris: 299 krFörfattare: Joakim Danielsson, Ylva-Li GöranssonSpr&
Läs mer

CALAZO PADDLA KAJAK I S:t ANNA - MISTERHULT: Din guide till de finaste skärgårdsturerna från Arkösund i norr till Klintemåla i söder.

Rek butikspris: 299 kr

  • Författare: Joakim Danielsson, Ylva-Li Göransson
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 2009-06
  • ISBN: 9789197755597
  • Förlag: Calazo förlag
  • Antal sidor: 250
  • Mått: 182 x 126 x 16 mm
  • Vikt: 346 gram

Kusten som sträcker sig från S:t Anna skärgård i norr till Misterhults skärgård i söder är som gjord för dig som paddlar kajak. Här hittar du en otroligt finskuren skärgård med ett oöverskådligt antal kobbar och skär. Paddlingen är äventyrlig och händelserik med ständigt nya smala sund att passera och mängder av öar att utforska. Med din kajak tar du dig ända in i de minsta vikarna, chansen är stor att du blir helt ensam på den lilla ö där du slagit upp ditt tält.

Din paddling kommer också att kryddas med minnesvärda proviantstopp i de pittoreska fiskarsamhällena. Med tur och försiktighet får du se både gråsäl och havsörn. Från utgångspunkter som Arkesund, Tyrislöt och Klintemåla krävs inte många paddeltag för att du ska finna dig själv mitt i en av de vackraste skärgårdsmiljöer vi har i Sverige.

Boken är skriven och fotograferad av Joakim Danielsson och Ylva-Li Göransson. De jobbar båda två som kajakguider i området, när de inte är ute på andra äventyr. Tidigare har de bland annat skidat genom hela den svenska fjällkedjan och paddlat längs hela Sveriges kust.

 

 

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter