Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

lagningslappar till våtdräkter,  neoprenlim, GEAR AID / MCNETT AQUASURE
lagningslappar till våtdräkter,  neoprenlim, GEAR AID / MCNETT AQUASURE
lagningslappar till våtdräkter,  neoprenlim, GEAR AID / MCNETT AQUASURE

1 / 3

lagningslappar till våtdräkter, neoprenlim, GEAR AID / MCNETT AQUASURE

119 kr

-21%

Rek pris. 150 kr
MCNETT AQUASURE Urethanlim ink lagningslappar (Säljes även i tuber om 2x7 g samt 28 g utan lagningslappar.)Rek butikspris: 150 krMCNETT ändar under 2019 varumärkesnamn till GEAR AID. (Därför kan motsvarande identisk
Läs mer

MCNETT AQUASURE Urethanlim ink lagningslappar (Säljes även i tuber om 2x7 g samt 28 g utan lagningslappar.)

Rek butikspris: 150 kr

MCNETT ändar under 2019 varumärkesnamn till GEAR AID. (Därför kan motsvarande identiska produkt florera parallellt under båda varumärkenas olika emballage på marknaden ett tag framöver.) Det amerikanske varumärket är specialiserat på reparationsutrustning, tillbehör och produktvård för militär och den professionella sektorn, men har mer och mer börjat sprida sig och uppskatas av friluftsintresserad konsumenter. Alla produkter håller mycket hög kvalitetsnivå och tack vare stora volyminköp från USA kan vi hålla mycket bra prisnivå.

Innehåll: 

  • 7 g tub urethanlim
  • 2 st svarta och 1 st transparent självhäftande runda lagningslapp med 7 cm radie
  • aplliceringspensel samt plasthandskar. 
  • Levereras i en praktisk skyddad plasthylsa.

(Limmet går att använda utan härdare men vill man snabba på härdningstiden  rekommenderar vi att du köper till härdaren Cotol-240 som vi säljer på vår sida.)  


Användningsområde: 

Aquasure används för permanenta vattentäta reparationer av av stickhål,  revor eller läckande skarvar i de flesta typer av fiske och vattensportproduker som tex torrdräkter, våtdräkter, våtdräktsprodukter, bivvies, paraplyer, kites, vadare, gummistövlar, uppblåsbara madrasser, gummibåtar, kajaker, regnkläder, damasker, vattensportprodukter, pool, eller annan outdoorutrustning som används i sött eller salt vatten.  Aquasure kan med fördel appliceras som förstärkning på områden med högt slitage så som tex  på knäpartier på våtdräkter. 

Limmets egenskaper: 

Aquasure är ett vattentätt enkomponents reparationslim baserat på uretangummi. Limmet härdar med hjälp av luftens fuktighet och ger en genomskinlig vattentätt försegling som är otroligt stark och flexibel. Aquasure påverkas inte av hög värme eller stark kyla, och inte heller av av vatten eller kemikalier. Det tål temperaturer upp till 200°C och ner till -50°C efter att limmet har härdat. Limmet torkar över natten (eller på 2 h om härdare köps till och används). 

Limmet fäster på de flesta typer av material så som neoprene, gummi, textiler, Hypalon, PVC, polyester, nylon och polyurethan. OBS! FÄSTER EJ  PÅ SILKONBELAGDA YTOR.  

Härdare (ingår ej): 

För snabbare effekt rekommenderar vi att du köper till tillverkarens egna härdare Cotol-240 som ger en mer lättflytande konsistens, snabbar på klibbtiden ner till 15 minuter och ger full härdning på mindre än 2 timmar.0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .