Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Volleyboll Molten V5M2000 (Renoverade A)

1 / 1

Volleyboll Molten V5M2000 (Renoverade A)

499,70 kr
500 kr
Håll dig i form och upptäck senaste nytt och bästa erbjudanden på sportprodukter som finns på marknaden!Köp Volleyboll Molten V5M2000 (Renoverade A) till bäst pris och njut av ett hälsosamt liv! Typ: Volleyboll Material: Syntetisk RENOVERADE
Läs mer
Håll dig i form och upptäck senaste nytt och bästa erbjudanden på sportprodukter som finns på marknaden!Köp Volleyboll Molten V5M2000 (Renoverade A) till bäst pris och njut av ett hälsosamt liv!
  • Typ: Volleyboll
  • Material: Syntetisk
RENOVERADE PRODUKTER: Dessa är produkter som har returnerats under en återkallnings- eller utställningsperiod, och som ibland har använts för tester. Vissa säljs med en något skadad förpackning eller med en synligt öppen originalförpackning. Alla produkter har granskats, har den officiella garantin för varumärket och fungerar perfekt. Beroende på deras skick klassificeras de enligt följande:
  • A + / Oklanderlig: Produkter i oklanderligt skick vars originalförpackning kan vara öppen eller ersatt av en annan i mycket gott skick.
  • A / Som Ny: Produkter i perfekt skick som nya, vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad eller har ersatts av en annan.
  • B / Mycket Bra: Produkter i mycket gott skick, med eventuella små skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.
  • C / Bra Skick: Produkter i gott skick, med möjliga skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.
  • D / Felfri: Produkter i felfritt skick, med möjliga skönhetsfel eller som saknar något tillbehör, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.

Identifikation

EAN 4905741795740
Tillverkarens artikelnummer S3544019
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner