Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
SOTO THERMOLITE SOD-522
SOTO THERMOLITE SOD-522
SOTO THERMOLITE SOD-522
SOTO THERMOLITE SOD-522
SOTO THERMOLITE SOD-522

1 / 5

SOTO THERMOLITE SOD-522

549 kr
SOTO THERMOSTACK  Rek butikspris: 600  kr Art nr: SOD-522 SOTO har sedan 1983 varit är en innovativ aktör inom friluftskök, men det var inte förrän 2010 de introducerades på den globala marknaden. Varumärket är främst nischat i lättvikts/pr
Läs mer
SOTO THERMOSTACK 

Rek butikspris: 600  kr

Art nr: SOD-522

SOTO har sedan 1983 varit är en innovativ aktör inom friluftskök, men det var inte förrän 2010 de introducerades på den globala marknaden. Varumärket är främst nischat i lättvikts/premiumsegmentet. Deras kök har under åren vunnit flera fina Award-utmärkelser och detta är ett varumärke vid troligen kommer se mer av i framtiden. Tveka inte att höra av dig om du önskar något annat ur deras sortiment, så hjälper vi gärna till med kundbeställningar!

 Ultraminimalistisk kokärl med värmevadderat skyddscase 

Detta ultralätta kokärl från Soto är tillverkat i hårdanodiserad aluminium för bästa värmetålighet, slagtålighet och reptålighet. Soto Termo Lite är det perfekta lättvikskittet för dig som är solo och vill laga till  varm soppa för en eller två på turen eller under det aktiva äventyret. Samtidigt så fungerar lika bra till att koka upp några koppar kaffet på då locket kan användas som dricklock och du får en termosmugg att drick direkt ur.

Skyddscaset med tunn vaddering har tålig utsida och värmereflekterande insida, vilket håller maten, soppan eller drycken varm längre medans du äter eller dricker den, samtidigt som du slipper bränna fingrarna. Drickslocket har ett drickhål och en durk-funktion för avrinning.

Caset fungerar även som förvaringspåse då det har en uppfällbar nylonmesh med dragskostängning så att en liten brännare, tex Soto Amicus,  samt en liten gastub kan förvaras. (Gas och brännare ingår ej)


Specifikation:

 • Diameter: 105 mm

 • Höjd: 125 mm 

 • Totalvikt: 156  gram

 • Material kokkärl: hårdanodiserad aluminium 

 • Material tång: aluminium

 • Material lock: hårdplast, silikon

 • Made in Japan


Detta ingår:

1 st 750 ml kokärl / stor mugg i hårdanodiserad aluminium

1 st dricklock i hårdplast som är silikontätat

1 st gripverktyg (minitång) i aluminium

1 st reflekterande värmeisole värmeskydd kombinarat förvaringsåse dragskostängning i mesh


0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner