Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Titan Life B80 PRO Motionscykel

1 / 1

Titan Life B80 PRO Motionscykel

(1 recension)
8695 kr

-33%

Rek pris. 12995 kr
En väldigt genomtänkt motionscykel i snygg design. En kvalitet som inte sett tidigare i detta segment. B80 Pro kan anslutas till Zwift träningsplattform med tillgång till mer än 120 olika träningsvägar. Vi rekommenderar denna motionscykel till alla
  • Kan anslutas till Zwift
  • 32 motståndsnivåer
  • 12 program
Läs mer
En väldigt genomtänkt motionscykel i snygg design. En kvalitet som inte sett tidigare i detta segment. B80 Pro kan anslutas till Zwift träningsplattform med tillgång till mer än 120 olika träningsvägar. Vi rekommenderar denna motionscykel till alla som vill ha utrustning av bästa kvalitet, oavsett om behovet är för maximal träningsutveckling eller rehabilitering. Sadelstolpe i aluminium och kraftigt styre med behagligt grepp som kan justeras steglöst för att ge en exakt position, vilket ger optimal sits för dig som tränar. Samtidigt är sadelkonstruktionen tillverkad i aluminium, vilket garanterar lång livslängd. Den överdimensionerade pedalarmen är monterad på en vev med ett kraftfullt 4-punktssystem, vilket säkerställer att kraftöverföringen sker direkt och samtidigt ger en mycket stor lastkapacitet, vilket särskilt den kräsne cyklisten kommer att känna. Den låga entrén är utformad med tanke på att cykeln ska kunna vara passande för de som har behov av ett lågt insteg. Med friktionsfritt magnetiskt belastningssystem blir belastningen jämn. Allt sammanfaller i en realistisk cykelupplevelse. Motståndet justeras enkelt och snabbt i nivåer från 1-32. Hjärtfrekvensen kan mätas trådlöst och mäter din watt och kadens. Allt för att du skall kunna optimera din träning. Med inbyggd Bluetooth och anslutning till Zwift träningsplattform är det möjligt att tetsa alla de klassiska rytterna samt ett antal nya cykelvägar. Det kan göras ensamt eller med andra ivrig entusiaster. Med en direkt integration mellan Zwift och B80 Pro-cykeln justeras belastningen automatiskt efter den miljö du tränar i.

DisplaytypLCD
BakgrundsbelysningJa
Antal program12
AnvändarprofilerJa
Pulsmätning, trådlösJa - pulsband ingår ej
HandpulssensorerJa
FunktionerTid, hastighet, kadens, distans, kalorier, puls, återhämtning, watt, Zwift
Mått Monterad L x B x H (cm.)100 x 55 x 155 cm
PedaltypPedal med rem
Sitshöjd min / max från golv (cm)73 - 103,5 cm
SadeltypDämpad
FlaskhållareNej
Svänghjulsvikt (Kg)9,2 kg
MotståndssystemMagnetiskt
Motståndsnivåer32 st
BluetoothJa
% monterad70%
TransporthjulJa
Max. användarvikt (kg)150 kg
BatterierNej
NätströmJa
Bruttovikt47 kg
Nettovikt43 kg
Emballage L x B x H (cm)102 x 27,5 x 60 cm

Snabbfakta

  • Kan anslutas till Zwift
  • 32 motståndsnivåer
  • 12 program

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .