Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Titan Life S80 Pro Spinningcykel Zwift kompatibel

1 / 1

Titan Life S80 Pro Spinningcykel Zwift kompatibel

10295 kr

-31%

Rek pris. 14995 kr
En fulländad indoor bike i snygg design. En kvalitet som vi inte sett tidigare i detta prissegment. S80 Pro kan anslutas till Zwifts träningsplattform med tillgång till mer än 120 olika träningsrutter. Sätesstolpe och styre är i aluminium som steglö
  • Komplett spinningcykel
  • Kompatibel med Swift
  • Tillgång till över 120 träningsrutter
  • 32 st motståndsnivåer
Läs mer
En fulländad indoor bike i snygg design. En kvalitet som vi inte sett tidigare i detta prissegment. S80 Pro kan anslutas till Zwifts träningsplattform med tillgång till mer än 120 olika träningsrutter. Sätesstolpe och styre är i aluminium som steglöst kan justeras i ett exakt läge för att ger optimal körställning oavsett personens höjd. Samtidigt är konstruktionen gjord av aluminium, vilket garanterar noll rost! Den överdimensionerade pedalarmen är monterad på en vev med ett kraftfullt 4-punktssystem, vilket säkerställer att kraftöverföringen sker direkt och samtidigt ger en mycket stor hållbarhet. Med ett mer eller mindre friktionsfritt magnetiskt belastningssystem erhålls den bästa känslan i cyklingen. Allt sammanfaller i en realistisk cykelupplevelse. TITAN LIFE Indoor Bike S80 Pro, är tillverkad med ett antal av samma komponenter som cyklarna som används i ett gym. Produkten har testats grundligt och vi garanterar att kvaliteten håller hela vägen! Motståndet justeras enkelt och snabbt i nivåer från 1-32. Hjärtfrekvensen kan mätas trådlöst. Med estimerad wattmätning och kadens har du alla viktiga träningsdata tillgängliga för att kunna optimera ditt maximala träningspasset. Med inbyggd Bluetooth och anslutning till Zwift träningsplattform är det möjligt att cykla alla de klassiska loppen samt ett antal nya cykelvägar. Det kan göras ensamt eller med andra likasinnade entusiaster. Med en direkt integration mellan Zwift och S80 Pro inomhuscykel justeras belastningen automatiskt efter den miljö du kör i. Sammantaget en cykel som du inte sätt på marknaden till denna kvalité och pris.

DisplayLCD: 63x95x57mm
Bakgrundsbelysning: JA / NEJJa
Integrerad plattformZwift
Pulsmätning, trådlös: JA / NEJJa
HandpulssensorerNej
FunktionerTid, hastighet, kadens, distans, kalorier, puls, recovery, watt, zwift
PedaltypKorg
Sitshöjd min / max från golv (cm)88 - 109 cm
FlaskhållareJa
Svänghjulsvikt (Kg)9,2 kg
MotståndssystemMagnetiskt
Motståndsnivåer32
Bluetooth: JA / NEJJa
% monterad70%
Transporthjul: JA/NEJJa
Max. användarvikt (kg)150 kg
Batterier: JA / NEJJa
Nätström: JA / NEJNej
Mått Monterad L x B x H (cm.)100x55x155 cm
Emballage L x B x H (cm)112x 275 x 60 cm
Bruttovikt46,7 kg
Nettovikt43,5 kg

Snabbfakta

  • Komplett spinningcykel
  • Kompatibel med Swift
  • Tillgång till över 120 träningsrutter
  • 32 st motståndsnivåer
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .