Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

 • 8

  %

Varlion Bourne Summum Prisma Radio 2022
Varlion Bourne Summum Prisma Radio 2022
Varlion Bourne Summum Prisma Radio 2022
Varlion Bourne Summum Prisma Radio 2022
Varlion Bourne Summum Prisma Radio 2022
Varlion Bourne Summum Prisma Radio 2022
Varlion Bourne Summum Prisma Radio 2022

1 / 7

Varlion Bourne Summum Prisma Radio 2022

3 495 kr

-8%

3 795 kr
Bourne Summum Prisma Radio har äntligen landat och som vanligt vågar Varlion utmana det normala med nya innovationer och tekniker som ska utveckla spelet. Helt unik spelkänsla. Väldigt lätt att manövrera trots den höga balansen och exit från racket ä
 • Airflow-teknik
 • Diamantformat
 • Prisma-ram
 • Varlion 2022
Läs mer

Bourne Summum Prisma Radio har äntligen landat och som vanligt vågar Varlion utmana det normala med nya innovationer och tekniker som ska utveckla spelet. Helt unik spelkänsla. Väldigt lätt att manövrera trots den höga balansen och exit från racket är enorm! Eftersom det är färre hål i sweetspot kan mer kolfiber slå till bollen och sätta enorm fart.

RADIO TECH Bourne Summum Prisma Radio är ett unikt racket där rackets träffyta konstrueras på ett helt nytt sätt. Vanligtvis brukar hål i padelracketar borras, men i Prisma Radio har Varlion tagit fram en patenterad teknik för att kunna gjuta hålen direkt vid tillverkning. Detta gör att hålen och hela träffytan är helt intakta och du löper mycket mindre risk att träffytan spricker mellan hållen.

AIRFLOW TECH Utöver själva tekniken har Varlion också analyserat luftgenomströmningen i padelrack vid sving och insett att luften främst går genom de allra yttersta hålen. Av den anledningen har Varlion nu skapat stora luftintag nära ramen med sin AirFlow-teknik så du hela tiden får snabbast möjliga sving. Även dessa hål är gjutna i formen och är därför fasade in i träffytan.

BOURNE SHAPE Tack vare sin hyrbridform mellan dropp och diamant, med hög balans, har Bourne en stor och generös sweetspot som kan liknas med en oversized diamantform. Bourne är en modell som föddes 2018 från fusionen mellan Cañon (diamantform skapad 1995) och Avant (tårform skapad 2009). Som ett resultat uppnådde vi ett droppformat racket, designat för spelare som söker kontroll i sitt spel utan att tappa kraft.

KÄRNA & YTAN Kärnan är Varlions Winter-kärna och är en medel hårda kärna som ger en bra studs och som är anpassad för spel under 25 grader. Själva träffytan i sig är gjort i endast ett unikt lager av italienskt 12K-kolfiber som ger dig väldigt bra exit utan att det racket blir för tungt. Kolfibern ger en väldigt bra exit på bollen utan att bli för styvt. Detta ger en bättre känsla från kolfibret. Kolfiberns riktning är också vriden 45 grader för att skapa en 3D-effekt som gör att fler kolfibertrådar används vid varje slag och du kan utnyttja rackets material till max.

SUMMUM Bourne Summum Prisma har också den unika Summum-formen som innebär att handtaget är 2 cm längre än vanligt och att träffytan är 1 cm längre än vanligt. Detta innebär att du lättare kan slå en tvåhandsfattad backhand samt får en större hävstångseffekt i slagen och kan generera mer kraft.

SLICE-TECH När det kommer till att applicera effekter på träffarna presenterar den en grov textur i planet som kallas Slice, som har designats och utvecklats med en serie böjda linjer som får bollen att fastna mer. I och med att de här konturerna är gjutna in i ytan så kommer strukturen aldrig försvinna.

SÄKERHETSREM Unikt för Varlions racketar är också sättet säkerhetsremmen sitter fast i själva handtaget istället för i knoppen. Detta innebär att säkerhetsremmen mer eller mindre är omöjlig att slita av.

RACKETTIPS Denna modell är gjord till 100% för hand i Spanien och Varlions helt egna fabriker. Söker du istället ett racket med mer allroundegenskaper rekommenderar vi Varlion Maxima Summum Prisma Radio

Snabbfakta

 • Airflow-teknik
 • Diamantformat
 • Prisma-ram
 • Varlion 2022

Vikt 350-375 g
Rambredd 38 mm
Form Diamant
Balans Hög
Ram 100% Carbon
Inre kärna Medium touch
Yttre kärna 12K Carbon
Kontroll/Kraft Kraft
Racketfodral Ingår ej
Modell Herr
Ytprofil Struktur
Handledsrem Ja

Identifikation

EAN 8401001245834
Tillverkarens artikelnummer V2201031851OS
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner