Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

2-pack Munskydd, Tvättbar Skyddsmask för Barn - Roblox
2-pack Munskydd, Tvättbar Skyddsmask för Barn - Roblox

1 / 2

2-pack Munskydd, Tvättbar Skyddsmask för Barn - Roblox

59 kr
HEMLEVERANS: Kom ihåg att denna vara är märkt, vilket betyder att vi alltid erbjuder en säker hemleverans. På så vis kan ni välja att handla säkert hos oss, utan att behöva lämna hemmet! Lätt och bekväm mask för barn med tryck som skyddar mot s
Läs mer
HEMLEVERANS: Kom ihåg att denna vara är märkt, vilket betyder att vi alltid erbjuder en säker hemleverans. På så vis kan ni välja att handla säkert hos oss, utan att behöva lämna hemmet! Lätt och bekväm mask för barn med tryck som skyddar mot smuts, damm och partiklar. Mjuk rand i svart kulör för att täcka näsa, mun och ansikte som främjar bekvämlighet och passform. Återanvändbar och tvättbar - smart! -För barn. -Tvättbar. -Återanvändbar. -Polyester. -Bekväm och mjuk. -Tryck med motiv. Vänligen notera att dessa munskydd inte är medicintekniska produkter (MTP) eller personlig skyddsutrustning (PPE). Ovanstående produkt är avsedd för personligt bruk och skall ej nyttjas av vårdpersonal, på sjukhus eller på vårdinrättningar. Dessa munskydd är i polyester och skall därmed ej brukas i kirurgiska miljöer med hög risk för farliga vätskor eller bio-aerosoler; kliniska miljöer med hög risk för infektion; vid kraftiga värmekällor eller lättantändlig gas.
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .