Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Bottle Up Mumin Termosflaska 0,5 L Blågrå Les Artistes
Bottle Up Mumin Termosflaska 0,5 L Blågrå Les Artistes

1 / 2

Bottle Up Mumin Termosflaska 0,5 L Blågrå Les Artistes

299 kr
Termoflaska med väggar i flera lager av temperaturhållande material, inklusive koppar. Håller drycker varma i 12 timmar och kalla i 24 timmar. Korken är formad som en klocka. Här kan du vända dig till den tid då du fyller flaskan och behåller kontrol
Läs mer
Termoflaska med väggar i flera lager av temperaturhållande material, inklusive koppar. Håller drycker varma i 12 timmar och kalla i 24 timmar. Korken är formad som en klocka. Här kan du vända dig till den tid då du fyller flaskan och behåller kontrollen på ca. innehållets temperatur hela dagen. Tryck ned locket för att frigöra vakuumet innan du skruvar av flaskan. Stor öppning som gör det enkelt att lägga till isbitar. Flaskan är inte avsedd för kolsyrade drycker. Flaskan kan tvättas i diskmaskinen, men observera att slitage kan förekomma på utsidan. Skölj kork i varmt vatten.
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .