Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

Grillz Tooth Cap

1 / 1

Grillz Tooth Cap

79 kr

-20%

99 kr
Ta fram din inre Hip-Hoppare med hjälp av det här superhäftiga tandsmycket. När du visar smilet och en glimrande sten skymtar sig fram bakom läppen kommer du få en garanterad WOW-effekt av polarna!  Grillz Tooth Cap kommer i färgerna guld, silver oc
Läs mer
Ta fram din inre Hip-Hoppare med hjälp av det här superhäftiga tandsmycket. När du visar smilet och en glimrande sten skymtar sig fram bakom läppen kommer du få en garanterad WOW-effekt av polarna! 

Grillz Tooth Cap kommer i färgerna guld, silver och roséguld, det medföljer även en pincett. Det rekommenderas ej att sova eller äta med Grillzen på. En rolig accessoar att bära på halloween eller när du ska på fest med Hip Hop-tema!

  • Material: Plast och silikon
  • Mått: Ca 1 cm
  • Färger: Guld, roséguld eller silver
  • Mått pincett: Ca 5.7 x 0.7 cm 
  • Instruktioner medföljer

Instruktioner: 

1. Placera den vita silikongelen i tandshylsan.

2. Blötlägg tandhylsan och silikongelen i varmt vatten på 70-80 grader i ca 15-30 sekunder för att göra silikonen mjukt. (Var noga med att inte använda kokande vatten, annars bubblar silikonet upp och blir oanvändbart).

3. Sätt Grillsen i munnen och bit försiktigt i tandhylsan. Justera efter behov för den passform och utseende du önskar. Fixeringen bör ta cirka 15-20 sekunder att härda.

4. Om stylingeffekten inte är bra, upprepa stylingen tills du är nöjd.

5. Efter varje användning, skölj med rent vatten och torka i solen.
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner