HDMI till SCART Adapter / Omvandlare

HDMI till SCART Adapter / Omvandlare
Tipsa en vän
248 kr Tillfälligt slut

-54%

Rek. pris 549 kr

Säljs av Eight Bits AB

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

OBS! Adaptern konverterar inte åt båda hållen. Denna adapter omvandlar från HDMI till Scart, ej omvänt.Nu kan du titta på dina bilder och videon från HDMI-utrustade enheter som laptop eller Blu-Ray-spelare även på en äldre TV, VHS/VCR, projektor eller DVD-recorder. Adaptern omvandlar digitala HDMI- och MHL-signaler till analoga SCART-signaler (CVBS).

Den är lätt att ta med sig och enkelt att använda; endast plug-and-play, inga drivrutiner behövs. Inklusive USB-kabel för att ladda via datorn eller med strömadapter. Konvertern stödjer standard-TV-formaten NTSC och PAL. Signalomvandlaren är kompatibel med HDMI 1.3b och äldre.Vad gör en HDMI till SCART Konverter?HDMI är idag ett av de mest använda gränssnitten för ljud- och bildöverföring; det erbjuder inte bara en hög upplösning för bild, film och ljud, utan också en snabb överföring. Men inte varje hushåll har en TV eller annan önskad skärm med HDMI-ingång. Det används fortfarande gamla TV och andra enheter med SCART-gränssnitt. Därför uppstår frågan: Kan jag göra min HDMI-enhet kompatibel för att använda exempelvis en gammal tv?HDMI (High Definition Multimedia Interface) är ett gränssnitt som tillåter en helt och hållet digital överföring av ljud och bild till en skärm. Det betyder att både ljud- och videodata måste vara i digital form, så att en HDMI-kabel kan känna igen data och vidarebefordra den till andra enheter.SCART (Syndicat av Constructeurs d'Appareils) är ett äldre gränssnitt som ofta användes i TV-apparater och videobandspelare. Den stora fördelen med SCART-gränssnittet var att det stödjer olika analoga överföringsvägar, till exempel kompositvideo, S-video eller RGB. Men SCART kan inte hantera digitala överföringsmetoder. I motsats till HDMI-gränssnittet överförs här endast analoga signaler, till exempel från videobandspelaren till teven. Båda signalerna - ljud och video - måste alltså vara tillgängliga i analog form.För att SCART-ingången på en äldre skärm ska kunna bearbeta de digitala signalerna från en nyare enhet med HDMI-utgång måste dessa först konverteras till analoga signaler. För detta behöver du en så kallad HDMI till SCART omvandlare. På grund av inkompatibiliteten mellan analog och digital överföring är en "mekanisk" adapterkabel inte tillräcklig för att överföra video från HDMI till SCART, utan det krävs en enhet som omvandlar signalerna. (Med en vanlig kabel från HDMI till SCART är antingen kvalitetsförlusten stor eller så skulle överföringen inte fungera alls.)Med hjälp av en Scart till hdmi-omvandlare kan dock samtliga digitala ljud- och videodata konverteras till analoga. Det är bara att ansluta båda enheterna till omvandlaren, så tar den hand om konverteringen av de inkommande digitala signalerna och matar ut analoga. Med en Scart till HDMI-omvandlare kan du bekvämt fortsätta använda sina gamla enheter!Specifikationer:


- Ingång: 1 x HDMI


- Utgång: 1 x SCART


- Ingångsupplösning: 640x480@60Hz, 800x600@60Hz, 1024x768@60Hz, 1280x720@60Hz, 1280x1024@60Hz, 1360x768@60Hz, 1600x1200@60Hz, 1920x1080@60Hz, 576p/60Hz, 720p50/60Hz, 1080i50/60Hz, 1080p23.97/24/25/50/59.94/60Hz.


- Utgångsformat: PAL, NTSC


- Mått: 88mm x 58mm x 26mmInnehåll:


- HDMI till SCART Adapter


- USB laddningskabel (för anslutning till vägguttag behöver du även en nätadapter/ingår ej)


- Användarmanual

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 143 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 103 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 74 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 49 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »