Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Inbrottsäker ryggsäck med USB-port, grå/svart

(0)
Skriv en recension

Spring Friday

-43%
Inbrottsäker ryggsäck med USB-port, grå/svart
Inbrottsäker ryggsäck med USB-port, grå/svart
Inbrottsäker ryggsäck med USB-port, grå/svart
169 kr
Rekommenderat pris: 299 kr
Frakt från 49 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
    Frakt från 49 kr
  • Säljs och skickas av Teknikproffset Nordic AB

Bevaka produktens pris

Ingår i kampanjen:

Spring Friday
Inbrottsäker ryggsäck med plats för din laptop. Ryggsäcken har plats för en laptop på 15". Ryggsäcken är dessutom vattentät så att den känsliga elektroniken inte kan komma till skada, även om det skulle börja regna när du är ute.
Hur fungerar det?
Att man fortfarande behöver oroa sig för ficktjuvar på allmänna platser är tyvärr ingen hemliget; ryggen och baksidan av kroppen generellt är dessutom särskilt utsatta områden eftersom man inte alltid kan ha koll på personen bakom sysslar med, vilket ficktjuvarna naturligtvis har full koll på. Trots detta förvarar man ofta mycket värdefulla saker i sin ryggsäck såsom laptopen, mobiltelefon, powerbank, viktigt arbeta med mera!
Den här unika ryggsäcken motverkar risken för att en tjuv ska ta något ur din ryggsäck utan att du märker något. Anti-stöld-ryggsäcken är nämligen designad med öppningen mot ryggen, istället för tvärtom. Det här gör att det är nästintill omöjligt att ta ut något ur den medan den sitter stadigt på ryggen. Om någon skulle lyckas knycka hela ryggsäcken kommer de inte heller långt eftersom den är utrustad med ett kodlås och gjord i tåligt nylon och tåligt polyester som är mycket svårt att skära upp.
Denna ryggsäck kommer garanterat att avskräcka alla illasinnade tjuvar!
Koppla din powerbank till ryggsäckens USB-port
Förutsett att du har en powerbank (eller köper till en) kan du koppla denna till ryggsäcken, när detta är gjort kan du sedan använda USB-uttaget på utsidan av ryggsäcken för att ladda mobiltelefonen eller vilken annan enhet som helst som kan kopplas till en USB-port.
Egenskaper & specifikationer

Färg: grå/svart
USB-uttag på utsidan
Plats för en 15" laptop
Inbrottssäker
Material: polyester och nylon
Öppnas från baksidan
Vattentät

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.