Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

OppoSuits Winter Wonderland Kostym

1 / 1

OppoSuits Winter Wonderland Kostym

(1 recension)
799 kr
Har du någonsin funderat på hur julen skulle se ut om den var en kostym? Jo, då skulle den se ut ganska exakt så som det du ser här intill. Den här kostymen gör sig bäst på julfesten, julbordet eller när klapparna delas ut. OppoSuits Winter Wonderla
Läs mer
Har du någonsin funderat på hur julen skulle se ut om den var en kostym? Jo, då skulle den se ut ganska exakt så som det du ser här intill. Den här kostymen gör sig bäst på julfesten, julbordet eller när klapparna delas ut.

OppoSuits Winter Wonderland Kostym är en röd kostym med vita och gröna mönster som tillsammans med den julröda färgen bildar ett vinterlandskap som ingen kommer att kunna förneka.

OppoSuits Winter Wonderland Kostym tillhör OppoSuits julkollektion och är en av de mest klassiskt inspirerade kostymerna med sitt lapptäckesmönstrade utförande. Tack vare tygets höga kvalitet kan du använda din OppoSuit om och om igen utan att den förlorar sin passform.

Observera att OppoSuits kostymer är av en slimfitmodell. Vi rekommenderar därför att du väljer den större storleken om du tvekar mellan två storlekar. OppoSuits Winter Wonderland Kostym inkluderar:

  • En röd kavaj med ett härligt julmönster, tre fickor på utsidan, en gömd innerficka samt knäppning framtill och vid ärmslut.
  • Ett par matchande kostymbyxor med gylf och skärphållare. 
  • En matchande slips.
  • Finns i storlekarna: 46 - 62.

Identifikation

EAN 8718719276471
Tillverkarens artikelnummer OSUI-0054-EU46
P

Pernilla

För ett år sedan

Bra kvalitet och passform.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.