Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

Björnen sover

1 / 1

Björnen sover

Emelie Schepp

99 kr
En hisnande bladvändare om vad begäret efter hämnd kan få en människa att göra. En man hittas brutalt mördad i sitt hem utanför Norrköping. Inuti den sargade kroppen ligger en nalle. Gosedjuret leder kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalin
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Bok
  • Storpocket
  • Svenska
  • Emelie Schepp
Läs mer

En hisnande bladvändare om vad begäret efter hämnd kan få en människa att göra.

En man hittas brutalt mördad i sitt hem utanför Norrköping. Inuti den sargade kroppen ligger en nalle. Gosedjuret leder kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander till Filippa Falk, en före detta polis som lever med skyddad identitet. Hon har drabbats av en fruktansvärd tragedi och är den enda som har en koppling till gärningsmannen. Men vill hon verkligen hjälpa polisen att lösa fallet?

Samtidigt som åklagare Jana Berzelius försöker spåra upp mördaren gör sig hennes mörka förflutna påmint. Hon tar till alla medel för att skydda mannen hon älskar. Men han har kommit hennes hemlighet på spåren, och bestämt sig för att ta reda på sanningen. Oavsett vad det kan kosta honom.

Björnen sover är den sjunde delen i serien om Jana Berzelius. Här ställs Jana inför ett nervkittlande mordfall med oväntade vändningar. Samtidigt får hon allt svårare att dölja var hon kommer ifrån och vem hon egentligen är.

Upptäck mer inom Böcker
Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format Bok
EAN 9789113123936
Publisher Norstedts
Bindning Storpocket
Språk Svenska
ISBN 9789113123936
Läromedel 0
Serie Jana Berzelius
Storlek 338
Författare Emelie Schepp
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner