Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

De första tolv

1 / 1

De första tolv

Denise Rudberg

153 kr

-30%

219 kr
  NÄR GÅR AMBITION OCH DRIV ÖVER GRÄNSEN? Sextonåriga Joel Hammarström är elev på en prestigefylld högstadieskola på Östermalm, men han är skoltrött och vantrivs. Hemma beter sig föräldrarna distanserat och det är tydligt att Joels prestationer i
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Bok
  • Kartonnage
  • Svenska
  • Denise Rudberg
Läs mer

 

NÄR GÅR AMBITION OCH DRIV ÖVER GRÄNSEN?

Sextonåriga Joel Hammarström är elev på en prestigefylld högstadieskola på Östermalm, men han är skoltrött och vantrivs. Hemma beter sig föräldrarna distanserat och det är tydligt att Joels prestationer i livet är en besvikelse för hans pappa.

Bara några gator bort bor Ia Bergdahl, den mest lovande studenten på Handelshögskolan. Framför sig har hon en imponerande karriär, och hon är noggrann och metodisk i sin väg upp till toppen.  

Mallen för framgång är snäv och snart framträder en mörk historia om konsekvenserna av överklassens pressande elitism. När två grova brott begås på Östermalm inom loppet av ett dygn chockeras omgivningen. Känsliga omständigheter gör att de båda fallen hamnar hos förundersökningsledaren Marianne Jidhoff, som tillsammans med kollegorna på särskilda utredningsenheten försöker hitta förövarna i en kamp mot klockan.

Denise Rudberg är idag en av Sveriges mest lästa författare. De första tolv är den tolfte, fristående delen i Elegant crime-serien om Marianne Jidhoff.

Sagt om tidigare böcker:

Denise Rudbergs deckarserie blir bara bättre.Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Obehagliga men högaktuella relationsbrott balanseras av vardaglig livsnjutning. Blekinge Läns tidning 

Det börjar bli som att träffa på gamla vänner och för mig är återseendet lika trevligt varje gång. För just trevligt är vad jag tycker att det är att hälsa på hos förundersökningsledaren Marianne Jidhoff på Östermalm i Stockholm. Mariestads-Tidningen

Denise Rudberg har fingret på samtidspulsen ... Aftonbladet söndag

Upptäck mer inom Böcker
Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format Bok
EAN 9789189585089
Publisher Bookmark Förlag
Bindning Kartonnage
Språk Svenska
ISBN 9789189585089
Läromedel 0
Serie Marianne Jidhoff
Storlek 308
Författare Denise Rudberg
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner