Tillbaka till toppen
Den sista spiken

1 / 1

Den sista spiken

Stefan Ahnhem

75 kr
Den sjätte boken i serien om Fabian Risk. Han har utpressat. Han har misshandlat. Han har våldtagit. Han har gått över lik för att nå hela vägen till toppen. Han är på alla sätt en vidrig man. Han heter Kim Sleizner och han arbetar som polischef i
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Bok
  • Pocket
  • Svenska
  • Stefan Ahnhem
Läs mer

Den sjätte boken i serien om Fabian Risk.

Han har utpressat. Han har misshandlat. Han har våldtagit. Han har gått över lik för att nå hela vägen till toppen. Han är på alla sätt en vidrig man. Han heter Kim Sleizner och han arbetar som polischef i Köpenhamn.

Dunja Hougaard har gått under jorden för att på eget bevåg inleda en utredning mot sin tidigare chef. I månader har hon och hennes team samlat information. När en högt uppsatt man inom den danska underrättelsetjänsten hittas död tillsammans med en okänd kvinna i en bil på sjöbotten utanför Köpenhamn börjar det äntligen bli dags för fällan att slå igen. Frågan är bara för vem.

Samtidigt på andra sidan sundet i Helsingborg får den svenske polisen Fabian Risk ett besked som förändrar allt.

Stefan Ahnhem tilldelades priset Crimetime Specsavers Award 2015, för sin debut Offer utan ansikte. Den sista spiken är den sjätte boken i serien om Fabian Risk. De tidigare böckerna har sålts i över två miljoner exemplar och är utgivna i fler än trettio länder.

Upptäck mer inom Böcker
Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format Bok
EAN 9789137504520
Publisher Bokförlaget Forum
Bindning Pocket
Språk Svenska
ISBN 9789137504520
Läromedel 0
Serie Fabian Risk
Storlek 479
Författare Stefan Ahnhem
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner