Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Liv & Lovisa

Till kassan

Se även

Liv & Lovisa

(0)
Skriv en recension

Bok

Emma Granholm

55 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    6-14 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris
  • Skönlitteratur barn och ungdom
  • Bok
  • Pocket
  • Swedish
  • Emma Granholm
Sista terminen i nian lider mot sitt slut och Liv och Lovisa är glada att de snart ska slippa varandra. De går i samma klass men lever helt olika liv. Lovisa har allt: hon är rik, vacker och begåvad. Liv saknar det mesta, men har i alla fall vännerna Rick och Tanja. På ett oväntat sätt vävs deras vägar samman och motsättningarna mellan dem blir allt tydligare. Till en början lyckas Liv behärska sin ilska, men till slut blir det för mycket för henne. Lovisa har alltid varit behärskad, men även hon har en gräns för vad hon kan tåla. Katastrofen närmar sig oundvikligen ..."... en sådan ruggigt begåvad berättare" Lotta Olsson, Dagens Nyheter"... lockar verkligen till sträckläsning" Hallandsposten"... välskriven och omskakande" Helsingborgs Dagblad"... ett friskt och spänstigt språk, modernt utan att det lär kännas daterat redan i morgon" Expressen
Genre:
Skönlitteratur barn och ungdom
Format:
Bok
EAN:
9789150111507
Publisher:
Alfabeta
Bindning:
Pocket
Språk:
Swedish
ISBN:
9789150111507
Läromedel:
0
Storlek:
320
Författare:
Emma Granholm

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.