Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

Hållbara affärer : så ökar du företagets konkurrenskraft och lönsamhet

1 / 1

Hållbara affärer : så ökar du företagets konkurrenskraft och lönsamhet

Gunilla Forsmark Karlsson, Gunilla Östberg

(3 recensioner)
409 kr
Hur gör man för att ställa om till ett hållbart företag? Lönar det sig med hållbara affärer? Hur har andra företag gjort? Boken motiverar och vägleder företagens beslutsfattare att utveckla långsiktigt hållbara företag. Läs mer Hållbara affärer moti
  • Ekonomi
  • Bok
  • Häftad
  • Svenska
  • Gunilla Forsmark Karlsson, Gunilla Östberg
Läs mer
Hur gör man för att ställa om till ett hållbart företag? Lönar det sig med hållbara affärer? Hur har andra företag gjort? Boken motiverar och vägleder företagens beslutsfattare att utveckla långsiktigt hållbara företag.

Läs mer
Hållbara affärer motiverar och vägleder företagens beslutsfattare att utveckla långsiktigt hållbara företag. Steg för steg visar författarna hur omställningen praktiskt kan genomföras och att hållbart företagande skapar lönsamhet, nya affärsmöjligheter och ökad konkurrenskraft. Vi får dessutom träffa företagsledare från olika branscher som berättar om sitt hållbara arbete, och hur de har slagit hål på myten om att det finns motsättningar mellan lönsamhet och hållbarhet.
Boken är skriven för dig som har inflytande och makt att göra skillnad och som vill dra nytta av de fördelar som ett hållbart företagande innebär. Den vänder sig också till dig som vill vara med och driva på den hållbara utvecklingen på din arbetsplats.

Om författarna
Gunilla Östberg, konsult i hållbar utveckling, har lång erfarenhet av att från företagsledande roller driva hållbarhetsfrågor ur ett kommersiellt perspektiv och hur man praktiskt ställer om både företag och städer.
Gunilla Forsmark Karlsson är konsult, bloggar och har uppdrag i flera styrelser. Hon verkade i finansbranschen i över 30 år bland annat som vd för Skandiabanken och Länsförsäkringar Fondliv.

Genre Ekonomi
Format Bok
EAN 9789147122158
Publisher Liber
Bindning Häftad
Språk Svenska
ISBN 9789147122158
Läromedel 0
Storlek 200
Författare Gunilla Forsmark Karlsson Gunilla Östberg
A

Anonym

För 6 år sedan

Mycket bra, intressant och viktig bok - ett måste för alla beslutsfattare! Välskriven och vägledande. Läs helt enkelt!

A

Anonym

För 6 år sedan

Inspirerande och tankeväckande!

A

Anonym

För 6 år sedan

En bok för alla som vill bidra till en hållbar utveckling.