Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

  • 52

    %

Hälsogåtan : evolution, forskning och 48 konkreta råd

1 / 1

Hälsogåtan : evolution, forskning och 48 konkreta råd

Anders Wallensten

109 kr

-52%

229 kr
Hur ska man leva för att hålla sig så frisk som möjligt? Att vi kan påverka vår hälsa genom vår livsstil är inget nytt, men det finns olika bud om det bästa sättet. Läkaren och epidemiologen Anders Wallensten tar oss tillbaka till vårt ursprung i ja
  • Motion & Hälsa
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Anders Wallensten
Läs mer

Hur ska man leva för att hålla sig så frisk som möjligt? Att vi kan påverka vår hälsa genom vår livsstil är inget nytt, men det finns olika bud om det bästa sättet. Läkaren och epidemiologen Anders Wallensten tar oss tillbaka till vårt ursprung i jakten på svaret.

Vår kropp skiljer sig inte från en jägare-samlare som levde för hundra tusen år sedan men vår tillvaro är väsensskild. Hur påverkar det oss att ha en kropp som är skapt för andra påfrestningar än i dag och hur kan vi dra nytta av kunskap om vårt förflutna?

Här reds hälsogåtan ut från såväl ett evolutionärt, vetenskapligt som ett erfarenhetsbaserat perspektiv. Det handlar om hur vår kropp fungerar och om mat, motion, sömn, relationer och omgivning. Du kommer att få kunskap och redskap för att kunna ta välgrundade hälsobeslut som passar i just ditt liv.

Upptäck mer inom Böcker
Genre Motion & Hälsa
Format Bok
EAN 9789178870981
Publisher Bonnier Fakta
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789178870981
Läromedel 0
Storlek 255
Författare Anders Wallensten
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner