Tillbaka till toppen
Höstmorden

1 / 1

Höstmorden

Samuel Karlsson

Ingår i kampanjen: Fynda pocket!
59 kr
En man försvinner från Mörkö och det enda spåret efter honom är hans blodsbestänkta skor som återfinns på en pir morgonen efter försvinnandet. Mer än tio år senare gör tre tonåringar inbrott i en igenbommad sommarstuga. I källaren hittar en av dem
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Bok
  • Pocket
  • Svenska
  • Samuel Karlsson
Läs mer

En man försvinner från Mörkö och det enda spåret efter honom är hans blodsbestänkta skor som återfinns på en pir morgonen efter försvinnandet.
Mer än tio år senare gör tre tonåringar inbrott i en igenbommad sommarstuga. I källaren hittar en av dem ett sargat kvinnolik. Strax efter den fruktansvärda upptäckten inser de att mördaren är kvar på tomten och har sett dem.

Tack vare en lagändring gällande DNA-hantering får Jessica Jackson och hennes kollegor i uppdrag att ge sig på det kalla fallet med den försvunna mannen. De har ingen aning om vilken våldsspiral de är på väg att börja nysta i. En som inte alls upphörde för många år sedan utan tvärtom precis fått upp farten.  

Det här är den tredje delen i serien om polisinspektör Jessica Jackson, en serie som bjuder på högoktanig spänning i country noir-stil.  

SAMUEL KARLSSON (f. 1969) är författare och journalist och bor med sin familj i Älta utanför Stockholm, men är uppvuxen utanför Vimmerby i Småland. Karlsson har varit chefredaktör för bland annat Vi Båtägare och har skrivit flera framgångsrika deckare om Louise Hård och hennes kollegor på polisstationen i Hultsfred.  

"Precis som i tidigare böcker har författaren skapat en fantasifull och överraskande intrig. [...] Karlsson bygger alltid skickligt upp spänningen fram emot den crescendoartade upplösningen."
Nisse Scherman, Dast Magazine  

"Välberättat"
Björn G Stenberg, helagotland.se

Upptäck mer inom Böcker
Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format Bok
EAN 9789180181563
Publisher Lind & Co
Bindning Pocket
Språk Svenska
ISBN 9789180181563
Läromedel 0
Serie Jessica Jackson
Storlek 361
Författare Samuel Karlsson
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner