Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

  • 58

    %

Kannibalen

1 / 1

Kannibalen

Anna Karolina

33 kr

-58%

79 kr
En kvinna gör sig skyldig till ett lika oförklarligt som bestialiskt mord och polisen misstänker att hon varit påverkad av kannibaldrogen MDPV. När flera liknande mord sker infiltrerar polisen Amanda Paller Stockholms undre värld för att sätta fast
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Bok
  • Pocket
  • Svenska
  • Anna Karolina
Läs mer

En kvinna gör sig skyldig till ett lika oförklarligt som bestialiskt mord och polisen misstänker att hon varit påverkad av kannibaldrogen MDPV. När flera liknande mord sker infiltrerar polisen Amanda Paller Stockholms undre värld för att sätta fast den som ligger bakom drogen, maffialedaren Milorad Kraljevic. Insatserna ökar när Adnan Nasimi på nytt korsar hennes väg. Den misstänkte polismördaren är far till hennes tvillingar, och allt sätts på spel när ett av barnen kidnappas.

ANNA KAROLINA har arbetat som polis i femton år och är känd för sina trovärdiga kriminalromaner. Hennes debut nominerades till Crimetimes debutantpris och Stora Ljudbokspriset. Kannibalen, den andra delen i serien om Amanda Paller vid Stockholmspolisen, är tidigare utgiven under titeln Står dig ingen åter.

"Det är svårt att hitta en mer actionfylld och spännande bok än denna." 
- Dast Magazine

Upptäck mer inom Böcker
Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format Bok
EAN 9789180314404
Publisher Bokfabriken
Bindning Pocket
Språk Svenska
ISBN 9789180314404
Läromedel 0
Serie Amanda Paller
Storlek 349
Författare Anna Karolina
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner