Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Kastvindar

1 / 1

Kastvindar

Dan Buthler, Leffe Grimwalker

(1 recension)
Ingår i kampanjen: Bokrea
39 kr

-82%

213 kr
Hemligheter. Alla har dem, ingen vill att de avslöjas. Alex Storm, som blivit kriminell mot sin vilja, kämpar för att hålla familjen utanför sitt nya liv. Jessica Storm är skyldig till mord och gör allt för att ingen ska få reda på det.  När Peter
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Dan Buthler, Leffe Grimwalker
Läs mer

Hemligheter. Alla har dem, ingen vill att de avslöjas. Alex Storm, som blivit kriminell mot sin vilja, kämpar för att hålla familjen utanför sitt nya liv. Jessica Storm är skyldig till mord och gör allt för att ingen ska få reda på det. 

När Peter Bao, ledare för Hongkong-triaden, planerar att ta över all narkotikahandel i Europa är Alex Storm den som ska se till att det blir verklighet. För att inte Alex ska svika honom skickar han sin personliga torped till Sverige. Samtidigt dras snaran åt kring Alex och Jessica när Nina Trygg på Säpo tar upp jakten på den som mördade hennes man.

När ovädret tornar upp sig vid horisonten måste sanningen komma fram om inte Alex värld ska gå under.   

Kriminalromanen Kastvindar är den fristående fortsättningen på succén En perfekt storm, första boken i den fartfyllda serien om Alex Storm av powerduon Buthler & Grimwalker.  

LEFFE GRIMWALKER är född 1969 och uppvuxen i Hökarängen i Stockholm. Han har haft vitt skilda yrken, som elektriker, säljare, marknadsföringskonsult, offshore agent och spelproffs. Idag arbetar han som författare och har skrivit succéserier som Tick Tack, Victoria Bonde och inte minst Alex Storm. Leffe bor i Skåne med sin fru, författaren Caroline Grimwalker, katten Anubis och korpen Korpemon.

DAN BUTHLER är född i Rønne i Danmark. Han är civilekonom med marknadsföring och internet som specialitet. Han är en av skaparna bakom karaktären Christopher Silfverbielke, Sveriges mest älskade psykopat. Hans intresse för sammanhang och politik är hans största inspirationskälla för det han vill berätta. 

"Det är full fart hela tiden. Action i kubik." Nisse Scherman 

"Buthler och Grimwalker har skrivit en bok med rikligt innehåll, spännande scenario och ett högt tempo." Lars-Erik Holm, Dast Magazine  

"Betyget kan bara bli en femma." Ljudboksbloggen

Upptäck mer inom Böcker
Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format Bok
EAN 9789178352326
Publisher Bokfabriken
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789178352326
Läromedel 0
Serie Alex Storm
Storlek 327
Författare Dan Buthler Leffe Grimwalker
T

Tobbe

För ett år sedan

Bra fortsättning! Högt tempo och hyfsat trovärdigt.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.