Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Kosmosdialogerna : en intervju med universum

1 / 1

Kosmosdialogerna : en intervju med universum

(1 recension)
266 kr
Journalisten och författaren Anna Lytsy bad i en ohanterligt svår livssituation om hjälp från sin vän Ami Sundeman, som arbetar som medial vägledare. Ami kanaliserar en universellintelligens som hon kallar för Kosmos, och här fick Anna hjälp och svar
  • Astronomi, Astrologi & Esoterika
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Ami Sundeman, Anna Lytsy
Läs mer
Journalisten och författaren Anna Lytsy bad i en ohanterligt svår livssituation om hjälp från sin vän Ami Sundeman, som arbetar som medial vägledare. Ami kanaliserar en universellintelligens som hon kallar för Kosmos, och här fick Anna hjälp och svar. Men inte bara det. I sina personliga samtal med Kosmos fick Anna inblick i ett större sammanhang, som var alldeles för intressant och hoppingivande för att inte delge andra. För att förstå mer bad hon Kosmos om en intervju. Utfrågningen pågick i tre år. Resultatet är något vi aldrigtidigare kunnat ta del av.Kosmosdialogerna är en modern, svensk, icke-religiös Samtal med Gud, stadigt förankrad i den värld vi lever i här och nu. Här ges svar på tidlösa frågor om människans lidande, alltings uppkomst och tillvarons innersta villkor. Allt med en stor portion skepticism, en ofrånkomlig trovärdighet och befriande humor.

Genre Astronomi Astrologi & Esoterika
Format Bok
EAN 9789187505416
Publisher Massolit Förlag
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789187505416
Läromedel 0
Storlek 329
Författare Ami Sundeman Anna Lytsy
A

Anonym

För 6 år sedan

Kosmosdialogerna är en mycket inspirerande läsning - helt i klass med Neal Donalds Walschs Samtal med Gud. Väldigt svårt att lägga ifrån sig när man väl stiftat bekanstskap med "Kosmos", som faktiskt verkar ha svar på i princip allt man kan undra över som människa. Boken rekommenderas starkt till alla som är det minsta intresserade av funderingar om livets eventuella mening och om det finns någon form av "kosmiskt medvetande". Förbered dig i så fall på en hissnande resa från vardagens små detaljer till den kosmiska evigheten! Ja, resan innehåller till och med en facsinerande och garanterat MYCKET okonventionell "beskrivning" av hela vårt universums skapelse.