Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Redovisningsavdelning Marviken

(0)
Skriv en recension

Bok

Lars Wilderäng

Deckare - 2 för 99 kr

59 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    5-8 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris

Bevaka produktens pris

Ingår i kampanjen:

Deckare - 2 för 99 kr
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck, Science Fiction
  • Bok
  • Pocket
  • Swedish
  • Lars Wilderäng
Tor arbetar på den svenska underrättelsetjänstens hemligaste avdelning, med så kallade våta arbeten. Arbeten som är totalt olagliga och som aldrig får komma till allmänhetens kännedom. Genom att förlita sig på uppgifter från en topphemlig källa som på ett nästintill magiskt sätt alltid tycks ha precis rätt information, kan de gång på gång avstyra planerade terrordåd.

Nyfikenheten driver Tor att ta reda på mer om källan, och hans efterforskningar tar honom rakt in i en ännu hemligare organisation: Redovisningsavdelning Marviken. En organisation som visar sig arbeta med korta tidsresor, bara några timmar tillbaka i tiden, för att varna underrättelsetjänsten om förestående hot mot landet.

Men för Sverige finns gamla oförätter och fiender, som inte kommer sky några medel för att utplåna landet. När Tor en dag får en varning från framtiden om landets undergång blir det början på en resa som tar honom från Poltavas fält, via andra världskrigets bittra strider och kalla krigets hemligheter, där ett annorlunda Sverige formas och allt står på spel.

Redovisningsavdelning Marviken är en blandning av spionroman och sci fi-roman med historiska inslag, om ett kontrafaktiskt Stormaktssverige som aldrig föll samman.
Genre:
Deckare, thrillers, spänning och skräck
Science Fiction
Format:
Bok
EAN:
9789113105772
Publisher:
Norstedts
Bindning:
Pocket
Språk:
Swedish
ISBN:
9789113105772
Läromedel:
0
Storlek:
437
Författare:
Lars Wilderäng

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.