Tillbaka till toppen
Lina + Rymden = Tobbe

1 / 1

Lina + Rymden = Tobbe

Gustaf Lingmark

116 kr
Om boken ”Ibland känns det som en dröm när jag tänker på att jag är Linas bästa kompis. Hon är liksom den coolaste 14-åringen i hela Torslanda och jag är bara en nörd som gillar rymden.” Så här skriver Tobbe i slutet av sommaren, men när han oc
  • Allmän skönlitteratur
  • Bok
  • Häftad
  • Svenska
  • Gustaf Lingmark
Läs mer
Om boken
”Ibland känns det som en dröm när jag tänker på att jag är Linas bästa kompis. Hon är liksom den coolaste 14-åringen i hela Torslanda och jag är bara en nörd som gillar rymden.”

Så här skriver Tobbe i slutet av sommaren, men när han och Lina ses igen har mycket förändrats. Tobbe har börjat i en ny skola där han blir mobbad och Linas föräldrar ska skilja sig. Hon skippar många lektioner och har börjat umgås med Carro som är 16 och inte riktigt klok. Tobbe inser att han måste förändra sig om han ska kunna fortsätta få vara med Lina, men hur långt ska han våga gå innan han glömmer bort vem han egentligen är?

***

Möt två vanliga tonåringar. Och läs hela vägen till slutet. Sen inser du att allt som du trodde om Lina och Tobbe, inte alls stämmer. Du kommer inte kunna sluta tänka på hur allt hänger ihop förrän du läst om boken från början igen.

***

"Lina + Rymden = Tobbe är en modern och överraskande ungdomsroman om utanförskap, kärlek och identitet."
Genre Allmän skönlitteratur
Format Bok
EAN 9789189610958
Publisher Kikkuli Förlag
Bindning Häftad
Språk Svenska
ISBN 9789189610958
Läromedel 0
Storlek 154
Författare Gustaf Lingmark
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner