Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Mona-Li och tröttbacillen

1 / 1

Mona-Li och tröttbacillen

(1 recension)
137 kr
När Mona-Lis mamma får en tröttbacill blir allting annorlunda. Pappa verkar lika pigg som alltid, lillebror fortsätter vara full av superhjältebus – men mamma bara vilar och orkar varken laga mat eller följa med till simhallen. Mona-Li undrar när all
  • Facklitteratur barn och ungdom, Barnböcker
  • Bok
  • Inbunden
  • Swedish
  • Anna Säfström, Emma Svalander
Läs mer
När Mona-Lis mamma får en tröttbacill blir allting annorlunda. Pappa verkar lika pigg som alltid, lillebror fortsätter vara full av superhjältebus – men mamma bara vilar och orkar varken laga mat eller följa med till simhallen. Mona-Li undrar när allt ska bli som vanligt igen.

Mona-Li och tröttbacillen är resultatet av ett samarbete mellan författaren Anna Säfström och illustratören Emma Svalander. Anna har egen erfarenhet av tröttbacillen i form av utmattningssyndrom och har därigenom mött andra föräldrar och närstående som inte orkar delta i vardagen på grund sin egen tröttbacill; utmattning, annan sjukdom eller att det helt enkelt ”är lite mycket just nu”. Det här är boken Anna själv hade önskat fanns när hon var som tröttast; värdefull igenkänning och tillförsikt till både stor och liten. Emma har tecknat hela livet och tack vare Instagram kom de två i kontakt med varandra.
Genre Facklitteratur barn och ungdom Barnböcker
Format Bok
EAN 9789198477801
Publisher Emmagjort
Bindning Inbunden
Språk Swedish
ISBN 9789198477801
Läromedel 0
Storlek 32
Författare Anna Säfström Emma Svalander
A

Anonym

För 3 år sedan

Stor igenkänning i den här boken för mig, som är småbarnsmamma med utmattningssyndrom. Fina bilder och tänkvärda ord i en bra mix och på en lagom nivå, där både stora och små kan ta till sig det boken vill förmedla. Rekommenderas!