Tillbaka till toppen
Oskuldens lag

1 / 1

Oskuldens lag

Michael Connelly

Ingår i kampanjen: Fynda pocket!
59 kr
Försvarsadvokaten Mickey Haller stoppas av polisen. De hittar ett lik i hans baklucka, en av hans egna klienter, och Haller åtalas för mord. Eftersom han inte kan betala de fem miljoner i borgen som en hämndlysten domare kräver blir han kvar i häkte
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck, Allmän skönlitteratur
  • Bok
  • Pocket
  • Svenska
  • Michael Connelly
Läs mer

Försvarsadvokaten Mickey Haller stoppas av polisen. De hittar ett lik i hans baklucka, en av hans egna klienter, och Haller åtalas för mord. Eftersom han inte kan betala de fem miljoner i borgen som en hämndlysten domare kräver blir han kvar i häktet.

Haller beslutar sig för att sköta sitt eget försvar från fängelsecellen. Samtidigt måste han konstant se sig om över axeln, för som anställd vid domstolen är han en tacksam måltavla. Med hjälp av ett team han litar på, där Harry Bosch ingår, måste han ta reda på vem som vill förstöra hans liv och varför. Sedan måste han ställa sig framför en jury och bevisa att han är oskyldig.

Michael Connelly skruvar upp spänningen till max i denna förstklassiga rättsthriller, och visar återigen varför han är den främsta krimförfattaren i världen.

Upptäck mer inom Böcker
Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck Allmän skönlitteratur
Format Bok
EAN 9789113114422
Publisher Norstedts
Bindning Pocket
Språk Svenska
ISBN 9789113114422
Läromedel 0
Serie Mickey Haller
Storlek 420
Författare Michael Connelly
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner