Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

  • 44

    %

Pizza wizard : så gör du magisk pizza i hemmaugn

1 / 1

Pizza wizard : så gör du magisk pizza i hemmaugn

Oskar Montano

Ingår i kampanjen: Bokrea
129 kr

-44%

229 kr
"en generös, opretentiös och rättfram guide" Göteborgs-Posten "årets pizzabibel" SvD Perfect Guide Det här är det nya standardverket för dig som vill laga pizza i hemmaugn. Oskar Montano från pizzaställena 800 grader och 800 grader slice i Stockho
  • Kokböcker
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Oskar Montano
Läs mer

"en generös, opretentiös och rättfram guide"
Göteborgs-Posten

"årets pizzabibel"
SvD Perfect Guide

Det här är det nya standardverket för dig som vill laga pizza i hemmaugn. Oskar Montano från pizzaställena 800 grader och 800 grader slice i Stockholm har i den här boken anpassat internationella pizzaklassiker så att det ska funka perfekt i hemmaugn. Recepten är från platser där pizza är det viktigaste som finns. Allt från pizzameckat Neapel, där pizzabagare betraktas som rockstjärnor, till Roms tunna, krispiga pizzor och New Yorks färgstarka slicekultur.

Du får veta hur du gör perfekt fluffig grandma pie i ugnspanna med krispig nästan friterad botten, hur riktig pizza in teglia och pizza bianca görs bäst hemma och vad en crispy New York-pizza egentligen är. Och dessutom - allt du måste tänka på för att få en så mjuk och fluffig pizza som möjligt när du inte har en ugn på 500 grader.

"I hans [Oskar Montanos] nya kokbok lär du dig hur du bakar den perfekta pizzan hemma."
King Magazine

"Vackra bilder blandas med personliga betraktelser. Boken är lättillgänglig och inspirerande. Man blir sugen på att äta pizza - och att ta sig an projektet att göra egna pizzor känns plötsligt lite enklare."
BTJ

Upptäck mer inom Böcker
Genre Kokböcker
Format Bok
EAN 9789127174443
Publisher Natur & Kultur Allmänlitteratur
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789127174443
Läromedel 0
Storlek 206
Författare Oskar Montano
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner