Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Som man sår

1 / 1

Som man sår

Ingår i kampanjen: Sommarpocket - 4 för 199 kr
75 kr
"Michael Hjorth och Hans Rosenfeldt är extremt skickliga spänningsförfattare" DN "Varning utfärdas för förstörd nattsömn; den här smarta deckaren vill man smacka i sig så fort det bara går." Mariestads-Tidningen Tre mord utförda under bara några f
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Bok
  • Pocket
  • Svenska
  • Hans Rosenfeldt, Michael Hjorth
Läs mer

"Michael Hjorth och Hans Rosenfeldt är extremt skickliga spänningsförfattare" DN

"Varning utfärdas för förstörd nattsömn; den här smarta deckaren vill man smacka i sig så fort det bara går." Mariestads-Tidningen

Tre mord utförda under bara några få dagar har satt skräck i Karlshamnsborna. Vanja Lithner och hennes medarbetare på Riksmord är pressade att hitta och stoppa prickskytten innan hen dödar igen. Men det finns inga ledtrådar, inga vittnen och till synes inga samband mellan offren.

Sebastian Bergman har valt en lugnare tillvaro sedan han blivit morfar och arbetar som psykolog och terapeut på deltid. Men när han en dag kontaktas av en australier som har sökt upp honom för att bearbeta sina erfarenheter i samband med tsunamin 2004, då Sebastian själv förlorade fru och dotter, vänds allt uppochner.

De tre år som gått har förändrat Billy - nu ska han bli pappa och tänker att han aldrig mer ska bejaka sin mörka, hemliga drift. Men det förflutna gör sig påmint. Frågan är nu hur långt Billy är villig att gå för att inte bli avslöjad.

Som man sår är den sjunde delen i Hjorth/Rosenfeldts romanserie som sålt 1,6 miljoner exemplar bara i Sverige och 5 miljoner runt om i världen.

Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format Bok
EAN 9789113115320
Publisher Norstedts
Bindning Pocket
Språk Svenska
ISBN 9789113115320
Läromedel 0
Serie Sebastian Bergman
Storlek 376
Författare Hans Rosenfeldt Michael Hjorth
0
Bli den första att skriva en recension