Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

Super-Charlie och rymdvalpen

1 / 1

Super-Charlie och rymdvalpen

Camilla Läckberg

(1 recension)
149 kr
Hjälp Super-Charlie – bli en hjälte du också! Camilla Läckberg är en stolt och engagerad ambassadör för Barncancerfonden. Därför skänker hon 10 % av sina intäkter från den här boken till forskningen om barncancer. Tack för att du köper boken och är
  • Barnböcker
  • Bok
  • Övrig
  • Svenska
  • Camilla Läckberg
Läs mer

Hjälp Super-Charlie – bli en hjälte du också!

Camilla Läckberg är en stolt och engagerad ambassadör för Barncancerfonden. Därför skänker hon 10 % av sina intäkter från den här boken till forskningen om barncancer. Tack för att du köper boken och är med och bidrar!

Familjen adopterar en vovve till allas stora förtjusning. Ja, nästan allas. Super-Charlie tycker nämligen att det är något väääldigt mystiskt med den lilla valpen Lilly. Den bajsar grönt bajs, äter inte hundmat (bara prickig korv-mackor) och om nätterna är den uppe och ylar. Som om inte det vore nog har Super-Charlie sett att Lilly kan förvandla sig till ett läskigt monster – en alien! Det måste vara en rymdvalp som har sprungit bort och hamnat på jorden, tänker Super- Charlie. Nu måste han, med lillasyster Pollys hjälp, tar reda på hur ska kunna hitta Lillys riktiga familj.

”Super-Charlie och rymdvalpen” är den elfte fristående boken om barnens egen superhjälte. Deckardrottningen Camilla Läckbergs träffsäkra skildring av det smått kaotiska familjelivet och illustratören Therese Vildefalls fartfyllda bilder gör böckerna om den kaxiga Super-Charlie till barnens favoriter.

Upptäck mer inom Böcker
Genre Barnböcker
Format Bok
EAN 9789179758592
Publisher Bonnier Carlsen
Bindning Övrig
Språk Svenska
ISBN 9789179758592
Läromedel 0
Serie Super-Charlie
Storlek 40
Författare Camilla Läckberg
N

Norrland

För ett år sedan

Rolig bok till barnbarn.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.