Tillbaka till toppen
Tio grisar nere

1 / 1

Tio grisar nere

Denise Rudberg

Ingår i kampanjen: Fynda pocket!
59 kr
En brutal dödsskjutning på en lugn östermalmskrog kastar förundersökningsledaren Marianne Jidhoff tillbaka i tiden. Hon hemsöks av minnen från den dramatiska sommaren 1993. En kylig sommar då hennes numera döde make Hans utredde en annan krogskjutni
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Bok
  • Pocket
  • Svenska
  • Denise Rudberg
Läs mer

En brutal dödsskjutning på en lugn östermalmskrog kastar förundersökningsledaren Marianne Jidhoff tillbaka i tiden. Hon hemsöks av minnen från den dramatiska sommaren 1993. En kylig sommar då hennes numera döde make Hans utredde en annan krogskjutning medan deras äktenskap vacklade på ruinens brant.

I London 1993 gömmer sig den självsäkra och förslagna Sacha Jungfeldt undan sitt tidigare liv. Hon är fast besluten att påbörja ett nytt liv långt ifrån Stockholm. Men priset hon får betala för sin flykt är högt utan att varken ge trygghet eller normalitet.

Tio grisar nere är den tionde boken i Denise Rudbergs Elegant crimeserie. Det handlar om hemligheter, livsavgörande val och förödande missförstånd, förseglade bakom exklusiva lås på storstädernas finaste gator. Men det är också en förlösande uppgörelse med det förflutna och början på något helt nytt.

Denise Rudberg har skrivit flera framgångsrika romanserier och böckerna i Jidhoff- serien har sålt i över 1.5 miljoner exemplar. Tio grisar nere är den tionde boken om den ovanliga men mycket populära deckarhjältinnan Marianne Jidhoff.

Upptäck mer inom Böcker
Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format Bok
EAN 9789189087651
Publisher Bookmark Förlag
Bindning Pocket
Språk Svenska
ISBN 9789189087651
Läromedel 0
Serie Marianne Jidhoff
Storlek 333
Författare Denise Rudberg
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner