Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Upprättelsen

1 / 1

Upprättelsen

Mats Ahlstedt

225 kr
ÖVER 500 000 SOLDA BÖCKER I SVERIGE! Kriminalkommissarie Fatima Wallinders man Dragan förverkligar sin livsdröm och öppnar en serbisk restaurang i ett gammalt kulturhus i Kungälv. Redan första kvällen utsätts restaurangen för beskjutning. Kort dä
  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Ljudbok på CD-skiva
  • Ljudbok Mp3-CD
  • Svenska
  • Mats Ahlstedt
Läs mer

ÖVER 500 000 SOLDA BÖCKER I SVERIGE!

Kriminalkommissarie Fatima Wallinders man Dragan förverkligar sin livsdröm och öppnar en serbisk restaurang i ett gammalt kulturhus i Kungälv. Redan första kvällen utsätts restaurangen för beskjutning. Kort därpå hittar Fatima Wallinder en man mördad vid Bohus fästning i närheten av restaurangen.

När ytterligare en person hittas död i en fängelsehåla i den gamla borgruinen misstänker utredarna att det handlar om en seriemördare. Finns det en koppling mellan mordoffren och det gamla kulturhuset? Fatima Wallinder, som är föräldraledig, börjar göra egna efterforskningar. Steg för steg närmar hon sig en fruktansvärd familjehemlighet.  

Upprättelsen är en fristående uppföljare till Den sista vilan (2017) och Fruktans hus (2018). När Den sista vilan utkom 2017 innebar det en efterlängtad nystart och fortsättning på den populära serien om Fatima Wallinder.   

MATS AHLSTEDT, född 1949, tillbringade sina första levnadsår på en prästgård i Jämtland. Därefter gick flyttlasset till Göteborg där hans far jobbade som fängelsepräst. Efter en fil. kand. i svenska med inriktning på litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet blev Mats Ahlstedt journalist. Idag ägnar han sig enbart åt sitt författarskap och har en trogen läsekrets. Hans texter genomsyras av ett starkt samhällspatos.  

"Med Mats Ahlstedt har vi sannerligen fått en deckarförfattare av internationell klass!" Lars-Erik Holm, Dast Magazine

Upptäck mer inom Böcker
Genre Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format Ljudbok på CD-skiva
EAN 9789178352586
Publisher Bokfabriken
Bindning Ljudbok Mp3-CD
Språk Svenska
ISBN 9789178352586
Läromedel 0
Serie Fatima Wallinder
Författare Mats Ahlstedt
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner