Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Apple Airtag (4 Pack)
Apple Airtag (4 Pack)
Apple Airtag (4 Pack)
Apple Airtag (4 Pack)
Apple Airtag (4 Pack)
Apple Airtag (4 Pack)

1 / 6

Apple Airtag (4 Pack)

(1 recension)
1078 kr

-12%

Rek pris. 1229 kr
Apple Airtag (4 Pack)Pinga den, hitta denAtt tappa bort plånboken behöver inte vara något stort problem när den har en AirTag. Du kan spela upp ett ljud på den inbyggda högtalaren genom att öppna den nya fliken Föremål i appen Hitta eller genom att s
  • Tillverkare: Apple
  • Typ av produkt: Apple Airtag (4 Pack)
  • Produktmaterial: Rostfritt stål
Läs mer

Apple Airtag (4 Pack)

Pinga den, hitta den

Att tappa bort plånboken behöver inte vara något stort problem när den har en AirTag. Du kan spela upp ett ljud på den inbyggda högtalaren genom att öppna den nya fliken Föremål i appen Hitta eller genom att säga "Hej Siri, hitta min plånbok". Om den finns i närheten - till exempel under soffan eller i rummet bredvid - behöver du bara följa ljudet för att hitta den.

Nu bränns det

Om din AirTag finns i närheten kan iPhone leda dig direkt till den med precisionssökning. Du ser avståndet till din AirTag och vilket håll du ska gå åt - allt tack vare Ultra Wideband-teknik.

Låt hundratals miljoner vänner hjälpa till att leta

När du har glömt kvar något längre bort, till exempel på stranden eller gymmet, hjälper Hitta-nätverket - som består av hundratals miljoner iPhone-, iPad- och Mac-enheter världen över - till att hitta din AirTag. Och den är byggd för att skydda din integritet varje steg längs vägen.

En säker Bluetooth-signal

Din AirTag skickar ut en säker Bluetooth-signal som kan upptäckas av enheter i närheten i Hitta-nätverket. Dessa enheter berättar för iCloud var din AirTag finns, och sedan kan du öppna appen Hitta och se det på kartan. Hela processen är anonym och krypterad för att skydda din integritet. Och den är effektiv, så du behöver inte oroa dig för batteritid eller mobildataanvändning.

Förlorat läge gör det ännu enklare att hitta saker

Precis som dina andra Apple-enheter kan AirTag försättas i förlorat läge. När den sedan upptäcks av en annan enhet i nätverket får du automatiskt en notis. Du kan även ställa in den så att andra kan få dina kontaktuppgifter genom att hålla din AirTag mot en NFC-kompatibel smartphone, samma teknik som gör att man kan betala för saker med telefonen.

Inbyggt integritetsskydd

Det är bara du som kan se var din AirTag är. Dina platsdata och din historik förvaras aldrig på själva AirTag. Enheter som förmedlar var din AirTag befinner sig hålls också anonyma och platsdata krypteras varje steg längs vägen. Så inte ens Apple vet var din AirTag finns eller vilken enhet som hjälpte till att hitta den.

Fantastiskt smidig

Inställningen är smidig. Du behöver bara trycka en gång för att koppla AirTag till din iPhone eller iPad. Ge din AirTag ett namn och sätt fast den på föremålet du vill spåra. Sen är det klart. Vill du ta emot AirTag-notiser på din Apple Watch också? Inga problem.

Höjd: 0.8 cm
Körtid: (upp till) 1 år
Vikt: 11 g
Förpackad kvantitet: 4 (specificationerna gällerenskild post)
Trådlöst gränssnitt: Bluetooth, NFC
Formfaktor: CR2032
Standarder: som följs IP67
Avsedd för: Mobiltelefon, surfplatta
Produktmaterial: Rostfritt stål

Snabbfakta

  • Tillverkare: Apple
  • Typ av produkt: Apple Airtag (4 Pack)
  • Produktmaterial: Rostfritt stål

Liknande produkter