Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Badkar Bathlife Ideal Form Fristående Vit
Badkar Bathlife Ideal Form Fristående Vit
Badkar Bathlife Ideal Form Fristående Vit

1 / 3

Badkar Bathlife Ideal Form Fristående Vit

10 849 kr

-19%

13 351 kr
Badkar Ideal Form från Bathlife i sanitetsakryl och förstärkt med glasfiber för extra skydd vilket ger en hög ytfinish. Ideal Form levereras inklusive bottenventil och blandare, blandaren kopplas enkelt in med standardkopplingar. OBS! Levereras med
Läs mer
Badkar Ideal Form från Bathlife i sanitetsakryl och förstärkt med glasfiber för extra skydd vilket ger en hög ytfinish. Ideal Form levereras inklusive bottenventil och blandare, blandaren kopplas enkelt in med standardkopplingar.

OBS! Levereras med ställbara fötter.

Bathlife levererar Ideal Form Fristående Vit med en personlig sfär i åtanke. Formen och designen gör sitt i ett funktionellt badrum med den rätta känslan och smaken utan att för den delen behöva kosta mer. Att få bada är som ljuv belöning för kropp och själ hos både yngre och äldre.
Oavsett om du badar med ett berg av skum eller använder väldoftande badoljor så kommer hela familjen att jubla.Den här produkten har utvecklats i Sverige av Bathlife of Sweden. Det betyder att den har producerats med etik och miljö i åtanke. Vårt mål är att leverera en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.

BlandareJa
BottenventilJa
FärgVit
Front och GavelJa
MaterialAkryl
PlaceringFristående
SerieIdeal
FormRektangulär
TypFristående badkar
Baddjup450 mm
Höjd580 mm
Längd1600 mm
ÖverfyllnadsskyddNEJ
Antal Personer1 st
Vikt65 kg
Bredd750 mm
Volym280 l
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner