Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Bänkskiva Brown akacia av massivt trä 2200x635x26 mm
Bänkskiva Brown akacia av massivt trä 2200x635x26 mm
Bänkskiva Brown akacia av massivt trä 2200x635x26 mm
Bänkskiva Brown akacia av massivt trä 2200x635x26 mm

1 / 4

Bänkskiva Brown akacia av massivt trä 2200x635x26 mm

999 kr

-33%

Rek pris. 1495 kr
Dessa vackra bordsskivor av akacia i hårdträ blir som smycken i alla kök. Oljade med vår egen INTERBUILD ZERO% VOC miljövänliga hårdvaxolja/träolja, vilket ger en jämn och beständig finish, testade
Läs mer
Dessa vackra bordsskivor av akacia i hårdträ blir som smycken i alla kök. Oljade med vår egen INTERBUILD ZERO% VOC miljövänliga hårdvaxolja/träolja, vilket ger en jämn och beständig finish, testade och godkända för kontakt med livsmedel. Finns också i 250 ml burkar på denna webbplats. Djupet på 635 mm är lämpligt för alla förekommande bänkskåp på marknaden inklusive för IKEA's kök.

• Dessa skivor är lämpliga för användning i snickeri, för tillverkning av sängar, hyllor, bord, ändpaneler etc. Träet sorteras och väljs för att ge det ett attraktivt rustikt utseende, med kvist och en varierad blandning av ytved och kärnved som attribut.

• Det finns cirka 2000 olika arter av Acacia i vår värld, de flesta från Australien och Sydostasien. Vi använder arten Acacia Mangium som har de bästa egenskaperna för träbearbetning, motståndskraft mot röta och vatten, och som har inneboende hartser som liknar teak. Skördas i FSC-certifierade plantager och bearbetas sedan i världsklass i enligt med våra system.

• Vi introducerade Acacia bänkskivor på den skandinaviska marknaden för mer än 15 år sedan, och därefter på marknaderna i Europa, Australien, Nya Zeeland och för 3 år sedan på de kanadensiska och amerikanska marknaderna. Vi är idag världsledande för denna typ av bänkskivor och paneler. Miljoner av våra bänkskivor och paneler är installerade i hem runt om i världen.

• Vårt sätt att olja våra bänkskivorna med erbjudanden i olika färger erbjuder ett stort och intressant urval för slutanvändaren, unikt på marknaden. Värmen i träets färger och doften av massivträ med dess lösningsmedelfria olja uppskattas av användarna när de väl installerats. Bänkskivorna kommer med mycket detaljerade instruktioner om installation, skötsel och underhåll, klassade som det bästa på marknaden av flera proffs inom industrin..

Produktbeskrivning

Våra bänkskivor är FSC (Forestry Stewardship Council) certifierade, vilket bl.a. innebär att virket skördas från hållbara, förnyelsebara plantager. Under den första månaden bör en bra träolja typ Interbuild's hårdvaxolja appliceras varje vecka varvid vattendroppar stannar som bubblor på ytan. Därefter återstår att applicera den olja som behövs för att upprätthålla en len träyta, så fort vattendroppar istället sugs in i trät. Acacia kan sågas, borras och bearbetas enkelt med vanliga träbearbetningsverktyg passande alla bänkskivor eller konfigurationer. Observera att varje bänkskiva är unik och består av ljusa och mörka delar som ger den en unik handgjord karaktär. Produktetiketten är placerad på bänkskivans övre yta med en optimal ytfinish. Vårt rikt färgade sortiment av bänkskivor är designade för att förbättra och komplettera alla typer av köksdesign / dekor. Dessa mycket funktionella bänkskivor är ett bra alternativ till bänkskivor av granit eller sten. Vi är certifierade ISO 9001, ISO 14001, SA 8000, FSC och medlemmar i SEDEX Global. Hållbarhet för allt vi gör är en del av vår affärsetik.

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .