Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Bosch Powertools - TIGERSÅG ADVANCED RECIP 18 LI SOLO (Utan batteripack och laddare)

999 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-5 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Sladdlös tigersåg RECIP 18 LI för all slags snabbsågning.
Välbalanserad design för låg vibration ger smidig hantering
Ergonomisk form för många greppmöjligheter
Perfekt val för kapning av grenar, bjälkar eller jämna sågningar nära väggar
Djupa sågningar i trä, sågar också stål, plast, spånskivor, gummi och gipsskivor
SDS för snabbt och enkelt sågbladsbyteDen sladdlösa tigersågen RECIP 18 LI är särskilt praktisk och det kraftfulla 18-voltsbatteriet och pendlingen garanterar snabba slutresultat. Tack vare litiumjonteknik har det separat tillgängliga batteriet varken minneseffekt eller självurladdning. Det extra integrerade Bosch Syneon-chipet ger mer drifttid per laddning. Tigersågen är därför alltid klar att användas. SDS-systemet gör sågbladsbyten enkla. Inga särskilda verktyg krävs.
BatterisystemPower for ALL - 18V
Medföljande tillbehör1 sågblad S 3456 XF (2 609 256 714)
FärgGrön
DriftkällaBatteri
ProduktgruppTigersåg
FotplattaJa
Ingår laddareNej
Batterispänning18
Sågdjup i stål20
Sågdjup i trä100
Sågfrekvens obelastad2800

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.