Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Fler deals än någonsin tidigare! 21 Nov - 1 Dec Se alla deals
Diskho Tapwell 8040 Black Chrome

1 / 1

Diskho Tapwell 8040 Black Chrome

7196 kr

-20%

Rek pris. 8995 kr
Diskho Tapwell 8040 Black Chrome Tapwell är ett svenskt företag som lägger all tillverkning i Italien. Italien är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsme
Läs mer

Diskho Tapwell 8040 Black Chrome

Tapwell är ett svenskt företag som lägger all tillverkning i Italien. Italien är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och förmågan att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Tapwells produkter finns i tio olika ytor: Krom, Mässing, Koppar, Honey Gold, White gold, Grottesco, Black Chrome, Mattsvart och Brushed Nickel.

Tapwells armaturer i mässing och koppar är obehandlade och får en patina. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildar ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton. Detta ser ut som en form av mörka fläckar och är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten. Eftersom alla Tapwellblandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra att processen med patina kan börja även innan produkten är på plats. Detta är inget som kan reklameras. På mässing är det möjligt att återställa den ursprungliga glansytan, genom att polera med mässingsputs.

Rengöring
Vid rengöring torkas ytan av med en mjuk trasa och ljummet vatten. En mild tvållösning kan tillsättas vid behov. Ytan tål inte basiska, kalklösande, sura eller slipande rengöringsmedel.

Installation
Innan installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas.

Artikelnummer: 9422655

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter