Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Djuprengöring BONA trägolv 5L

1 / 1

Djuprengöring BONA trägolv 5L

879 kr
Bona Deep Clean Solution är ett säkert och extremt effektivt djuprengöringsmedel som djuprengör och ger nytt liv till trista, smutsiga trädäck och trägolv. Djuprengöringen är ett koncentrerat rengöringsmedel för djuprengöring av lackerade och olja
Läs mer
Bona Deep Clean Solution är ett säkert och extremt effektivt djuprengöringsmedel som djuprengör och ger nytt liv till trista, smutsiga trädäck och trägolv.

Djuprengöringen är ett koncentrerat rengöringsmedel för djuprengöring av lackerade och oljade trägolv eller trädäck utomhus.
Bona Deep Clean Solution har en unik sammansättning som levererar en optimal, effektiv rengöring och avlägsnar klackmärken utan att lämna fläckar på träet. Produktens pH-värde minskar risken för missfärgning.
Den används för att ge ny lyster till matta trädäck och trägolv eller för att återställa och avfetta ytan innan applicering av polish eller olja. Bona Deep Clean Solution kan användas med olika skurmaskiner och är särskilt lämplig för använding tillsammans med Bona Power Scrubber. Rengöringsmedlet kan även användas vid manuell städning utan skurmaskin.

pH-värde: ca 11 (brukslösning), 12,5 (koncentrat)
Dosering: Lackerade golv: 1 liter koncentrat till 9 liter vatten.
Oljade golv: 0,5 liter koncentrat till 9,5 liter vatten.
Utseende: Grön/Blå vätska

Identifikation

EAN 7312796510018
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner