Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Hårdvaxolja Dusk Grey 250ml - FRAKTFRITT
Hårdvaxolja Dusk Grey 250ml - FRAKTFRITT
Hårdvaxolja Dusk Grey 250ml - FRAKTFRITT
Hårdvaxolja Dusk Grey 250ml - FRAKTFRITT

1 / 4

Hårdvaxolja Dusk Grey 250ml - FRAKTFRITT

249 kr
Hårdvaxolja  - Träolja  / Dusk Grey 250ml för inom och utomhusbruk Interbuild's olja är perfekt för inomhusmöbler, utomhusmöbler, träpaneler, bänkskivor samt skärbrädor och kan tillämpas på mer eller mindre alla typer av träytor. Vår miljövänl
Läs mer

Hårdvaxolja  - Träolja  / Dusk Grey 250ml för inom och utomhusbruk


Interbuild's olja är perfekt för inomhusmöbler, utomhusmöbler, träpaneler, bänkskivor samt skärbrädor och kan tillämpas på mer eller mindre alla typer av träytor. Vår miljövänliga hårdvaxolja innehåller 0% lösningsmedel och är tillverkade enligt eget recept, genom att blanda en rad olika vegetabiliska oljor med flera vaxtyper (ex. bivax) Blandningen kokas sedan i mycket hög temperatur för att ge en mikromolekylär hårdvaxolja. Den tränger djupt in i trät och bildar ett lent vaxskydd på ytan du behandlar, förutsatt att trät putsats med fint sandpapper innan. Träoljan kommer i 8 olika kulörer och erbjuder därmed en stor variation på utseende.


Produktinformation


Färg: Dusk Grey

Innehåll: 250ml

Fraktvikt: 354g

Produktbeskrivning:

När du använder oljan utomhus är det viktigt att förvara möblerna inomhus över vintern eller att täcka dem. För att ta bort alger och svampar, använd en hård borste och vatten. När sedan möbeln är torr ska du applicera ytterligare ett lager hårdvaxolja. Underhåll med en ny strykning 1 eller 2 gånger per säsong. För trallrutor som du har kvar utomhus bör rengöring och åter inoljning göras både i början och i slutet av säsongen. Applicera vid temperaturer mellan 10-35 °C. Förtunnas ej utan stryk på ytterligare ett lager för att bygga en fin yta.


Om oss

Interbuild är ett företag med svenska rötter som sedan 1995 är engagerade i design, utveckling, inköp, hållbarhet, och försäljning av massiva trämöbler över hela världen. Hållbarhet är en förutsättning i allt vi gör och är något vi tar på fullaste allvar. Allt från hur träden planteras, till produktion, till att våra kunder skall kunna använda produkterna under lång tid. Allt med hög finish och med fokus på detaljer!

0
Bli den första att skriva en recension