Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Köksblandare Tapwell Ringo RIN887 Krom

1 / 1

Köksblandare Tapwell Ringo RIN887 Krom

3776 kr

-10%

Rek pris. 4195 kr
Köksblandare Tapwell Ringo RIN 887 är en ettgreppsblandare i krom med hög L-pip. Pipen är svängbar och även utdragbar med sprayfunktion för att underlätta arbetet i köket. Köksblandaren är även utrustad med diskmaskinsavstängning. Pipen går att begrä
Läs mer

Köksblandare Tapwell Ringo RIN 887 är en ettgreppsblandare i krom med hög L-pip.
Pipen är svängbar och även utdragbar med sprayfunktion för att underlätta arbetet i köket.
Köksblandaren är även utrustad med diskmaskinsavstängning. Pipen går att begränsa till 120 eller 160 graders svängradie.

Tapwell är ett svenskt företag som lägger all tillverkning i Italien. Italien är världsledande när det gäller teknik, material och design. Tillsammans med Tapwells stora kännedom om svenska byggnormer, installationsmetoder och konsumentönskemål – och förmågan att översätta dessa i tydliga kravspecifikationer – kan resultatet bara bli ett: hög kvalitet och innovativ design till bra priser.

Tapwells produkter finns i tio olika ytor: Krom, Mässing, Koppar, Honey Gold, Rose Gold, White gold, Grottesco, Black Chrome, Mattsvart och Brushed Nickel.

Tapwells armaturer i mässing och koppar är obehandlade och får en patina. Eftersom Tapwell endast använder en naturlig metall, bildar ytan patina över tiden vilket kan ge en mörk och robust ton. Detta ser ut som en form av mörka fläckar och är en naturlig reaktion när metallen kommer i kontakt med syre och vatten. Eftersom alla Tapwellblandare testas med vattentryck före leverans från deras fabrik kan kondens finnas kvar i kartongen, vilket kan göra att processen med patina kan börja även innan produkten är på plats. Detta är inget som kan reklameras. På mässing är det möjligt att återställa den ursprungliga glansytan, genom att polera med mässingsputs.

Rengöring
Vid rengöring av tapwells artiklar torkas ytan av med en mjuk trasa och ljummet vatten. Det går bra att använda en tvållösning. Ytan tål inte basiska, kalklösande, sura eller slipande rengöringsmedel.

Installation
Vid installation måste ledningarna fram till blandarna renspolas innan montering.

Artikelnummer: 9418313

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .