Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Styrmodul Nibe SMO 20

1 / 1

Styrmodul Nibe SMO 20

8239 kr

-5%

Rek pris. 8675 kr
Styrmodul Nibe SMO 20 ger en optimerad styrning av klimatanläggningen och är avsedd att kombineras med NIBE luft/vattenvärmepumpar för ett komplett klimatsystem för ditt hem. Den passar med NIBE luftvattenvärmepumpar F2120, F2040 och F2300 med annan
Läs mer
Styrmodul Nibe SMO 20 ger en optimerad styrning av klimatanläggningen och är avsedd att kombineras med NIBE luft/vattenvärmepumpar för ett komplett klimatsystem för ditt hem. Den passar med NIBE luftvattenvärmepumpar F2120, F2040 och F2300 med annan värmekälla för vattenburet värmesystem.

Styrmodulen erbjuder en flexibel systemlösning. Den kopplas med ytterligare komponenter för effektiv värme, kyla och varmvatten för en behovsanpassad installation.

Tack vare smart teknik ger produkten dig kontroll över din energiförbrukning och blir en viktig del av ditt uppkopplade hem. Med ett effektivt styrsystem regleras inomhusklimatet automatiskt för maximal komfort, samtidigt som du gör naturen en tjänst.

Uplink
Med NIBE Uplink och internet får du en snabb överblick och aktuell status på värmen och värmepumpen i din fastighet. Du får ett överskådligt och bra underlag där du kan följa och styra värmen och varmvattenkomforten. Vid en eventuell driftstörning får du dessutom ett larm direkt i mejlen, vilket ger möjlighet till snabba motåtgärder.

Smart Price Adaption
Med Smart Price Adaption får värmepumpen information om det kommande dygnets elpriser för att sedan anpassa driften efter dessa. Funktionen bygger på information om det kommande dygnets timelpriser från elbörsen NordPool Spot. Priserna i kombination med förväntade värme- och varmvattenbehov styr sedan automatiskt värmepumpen. Detta i syfte att minska energikostnaden och som på sikt bidrar till en mindre miljöpåverkan.FärgVit
Spänning230 V
Djup110 mm
Höjd410 mm
IP-KlassningIP21
Vikt4.3 kg
Bredd360 mm
0
Bli den första att skriva en recension