Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Takduschset Damixa Silhouet
Takduschset Damixa Silhouet
Takduschset Damixa Silhouet
Takduschset Damixa Silhouet
Takduschset Damixa Silhouet

1 / 5

Takduschset Damixa Silhouet

5597 kr

-20%

Rek pris. 7000 kr
Takduschset Damixa Silhouet är ett komplett duschset med blandare, takdusch, duschstång och en handdusch med tre stråltyper och duschslang. Detta takduschset har flera smarta funktioner som skållningsskydd, Eco-Click och Rub-Clean.Med sin rena, inbju
Läs mer
Takduschset Damixa Silhouet är ett komplett duschset med blandare, takdusch, duschstång och en handdusch med tre stråltyper och duschslang. Detta takduschset har flera smarta funktioner som skållningsskydd, Eco-Click och Rub-Clean.

Med sin rena, inbjudande design smälter Silhouet in på ett vackert sätt, såväl i dagens badrum som i morgondagens. Det eleganta Silhouet-duschsystemet har ett duschhuvud som med sin ultralätta design tycks sväva, vilket ger ett ännu mer sofistikerat utseende. Silhouet är essensen i tidlös skandinavisk design och enastående Damixa-kvalitet.

Övrigt
- 1750 mm metallomspunnen slang med antitwist-funktion
- Integrerad omskiftare
- Taksil, diameter: 250 mm
- Taksil, flöde: 9 l/min
- Handdusch, flöde: 9 l/min

Skållningsskydd
Kan aktiveras vid installation (om så önskas). Skållningsskyddet förhindrar att spaken eller vredet av misstag förs i fullt varm position. Blandare och termostater med denna symbol är extra säkra.

Eco-Click
Denna funktion är utvecklad för att spara vatten. Du kommer känna ett litet motstånd när du öppnar kranen, vilket motverkar fullt flöde. Du behöver bara klicka förbi motståndet så ökar flödet.

Rub-Clean
Denna funktion gör att du utan redskap och kemikalier kan ta bort kalkavlagringar från strålsamlare och duschhuvuden. Gnugga bara med ett finger mot gummiytan.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra din Damixa produkt, torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan med rikligt med vatten.

MonteringFör vägg
BlandareJa
FunktionEco-Click
UtloppUppåt och Nedåt
SerieSilhouet
DuschanslutningG 1/2
TypTakduschset
Höjd1250 mm
Längd Slang1.75 m
HandduschJA
Duschhuvud250 mm
TakduschJA
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .