Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Tvättställsskåp Vedum Mezzo Maja 930 2 Lådor Vit Eluttag: Nej Push-To-Open Lådor: Ja
Tvättställsskåp Vedum Mezzo Maja 930 2 Lådor Vit Eluttag: Nej Push-To-Open Lådor: Ja

1 / 2

Tvättställsskåp Vedum Mezzo Maja 930 2 Lådor Vit Eluttag: Nej Push-To-Open Lådor: Ja

11969 kr

-10%

Rek pris. 13299 kr
Tvättställsskåp Vedum Mezzo Maja 930 2 Lådor Vit Tvättställsskåp Vedum Mezzo 530 är ett stilrent tvättställsskåp i elegant design. Detta skåp har två fullutdragslådor med dämpning och ett porslinstvättställ. Skåpet levereras med vattenlås, hål för bl
Läs mer

Tvättställsskåp Vedum Mezzo Maja 930 2 Lådor Vit

Tvättställsskåp Vedum Mezzo 530 är ett stilrent tvättställsskåp i elegant design. Detta skåp har två fullutdragslådor med dämpning och ett porslinstvättställ. Skåpet levereras med vattenlås, hål för blandare, lådindelning, en prylbox och en gummimatta men utan blandare.

Bredd: 93 cm
Höjd: 60,8 cm
Djup: 44 cm

Kök, bad och förvaring från Vedum. Ett personligt och tryggt val sedan 1919.
Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. De utvecklar och tillverkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring. Vedum grundades 1919 av Viktor Lindberg. Bolaget ägs idag av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson och är Sveriges största familjeägda företag i sin bransch, med runt 470 medarbetare och med en årlig omsättning på cirka 750 miljoner kronor. Fabriken och huvudkontoret finns fortfarande kvar i det lilla västgötska samhället Vedum, där allting började för 100 år sedan. Vedum har egna utställningar i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Linköping, Malmö och i Vedum, samt återförsäljare inom bad över hela landet.

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .