Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Väggventil Fresh TL 100DE

1 / 1

Väggventil Fresh TL 100DE

341 kr
Väggventil Fresh TL 100DE är en friskluftsventil fullmatad med teknik, design och funktion så som teleskopfunktion, kondensskydd, stormsäkring och är dessutom övermålningsbar. Ventilen har teleskopfunktion och passar väggtjocklek 185-340 mm. Vid tjoc
Läs mer
Väggventil Fresh TL 100DE är en friskluftsventil fullmatad med teknik, design och funktion så som teleskopfunktion, kondensskydd, stormsäkring och är dessutom övermålningsbar. Ventilen har teleskopfunktion och passar väggtjocklek 185-340 mm. Vid tjockare vägg, förläng med modulrör.

Montering/Placering
Ventilen placeras högt upp på väggen, cirka 220 cm från golv eller ventilens överkant minst 10 cm från tak.
Ventilen går utmärkt att använda vid golvvärme. Då placeras ventilen minst en meter från fönster för att förhindra kallras, på grund av köldstrålningen genom fönstret.
Ventilen bör placeras rakt ovanför värmeelementet. Då utnyttjas den stigande värmen från radiatorn, så kallad konvektionsström.

Behaglig luftspridning
Luftens spridning är noggrant utvecklad, ventilen släpper luften uppåt och åt sidorna. Luften utifrån blandas mycket effektiv med rumsluften, redan någon decimeter från ventilen har den inkommande luften fått en behaglig temperatur.

Stormsäkring Spar Energi
Oavsett väder och vind bromsar stormsäkringen för höga luftströmmar, vilket bidrar till lägre uppvärmningskostnad jämfört med en traditionell ventil. Stormsäkringen ger god komfort i rummet och minskar risken för drag.

Filter och Skötsel
Bevara den goda inomhusluften genom att byta och underhålla dina filter regelbundet. För att säkerställa god luftkvalité och bibehålla flöde bör filtret rengöras eller bytas en till två gånger per år. Standardfiltret är tvättbart, använd mild tvållösning. Pollenfiltret och flimmerfiltret byts mot nytt. Filtret är monterat i en filterhållare bakom fronten. Fronten kan enkelt fällas upp för åtkomst av filterhållaren. När du använder Flimmerfilter ersätts filterhållaren och kan inte kombineras med stormsäkring.

FärgVit
Tillverkarens Art.Nr.629700
MaterialPlast
PlaceringVägg, Horistontell
SerieTL
TypVentil
Bredd340 mm

Identifikation

EAN 7318116297003
Tillverkarens artikelnummer 629700
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner