Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Första Hjälpen kit CEDERROTH Medium
Första Hjälpen kit CEDERROTH Medium
Första Hjälpen kit CEDERROTH Medium
Första Hjälpen kit CEDERROTH Medium

1 / 4

Första Hjälpen kit CEDERROTH Medium

379 kr
Att alltid ha ett Första Hjälpen-kit hemma redo att ta i bruk är en stor trygghet för alla hushåll. Cederroth First Aid Kit Medium är en portabel utrustning som passa alla som är på resande fot. Cederroths väskor med Första Hjälpen är uppgraderade
Läs mer
Att alltid ha ett Första Hjälpen-kit hemma redo att ta i bruk är en stor trygghet för alla hushåll. Cederroth First Aid Kit Medium är en portabel utrustning som passa alla som är på resande fot.

Cederroths väskor med Första Hjälpen är uppgraderade, är mer användarvänliga och har även en uppdaterad design i klara signalfärger. Boxarna innehåller väl beprövad utrustning som har tydliga instruktioner för användning.
Cederroth First Aid Kit Medium har ett handtag som kan justeras med kardborre och är smidig att bära och ta med sig. Väskan är tillverkad i ett formpressat och mycket tåligt material som skyddar utrustningen mot smuts och damm. För att få bättre överblick kan du veckla ut väskan på marken eller golvet. All utrustning är förpackad i transparent plast och gör det enkelt att hitta specifika produkter i pressade situationer. Väskan har plats för extra utrustning vid behov. Innehåll: olika typer av sår, brännsår, stukningar. cirkulationssvikt och skyddsprodukter för HLR.

Innehåll:
1 Cederroth 4-in-1 Blodstoppare
1 Cederroth 4-in-1 mini Blodstoppare
10 Salvequick Plåster
6 Salvequick Sårtvättare
4 Salvequick Maxi Cover
1 Andningsmask
2 Safety Hand Cleanser
2 par Handskar
1 Räddningsfilt
1 Elastiska binda
1 Cederroth Burn Gel Dressing
1 Sax
Första Hjälpen-instruktion
Mått: H 190 x B 231 x D 78 mm

Identifikation

EAN 7310613901018
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner