Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Amazfit T-Rex Camo Green

-46%
Amazfit T-Rex Camo Green
Amazfit T-Rex Camo Green
Amazfit T-Rex Camo Green
856 kr
Rekommenderat pris: 1590 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  1-4 arbetsdagar
 • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

 • Uppemot 66 dagars batteritid
 • 1,3-tums AMOLED-färgskärm
 • Mängder av förprogrammerade sportlägen
 • Vattentäd och ordentligt stöttålig
 • Avancerat GPS-system

När du ställs inför tuffa utmaningar behöver du en klocka att förlita dig på. Amazfit T-Rex är godkänd för 12 militärklassade certifieringar, har ett avancerat GPS-system, stor AMOLED-skärm och kraftfullt batteri.


 • Uppemot 66 dagars batteritid
 • 1,3-tums AMOLED-färgskärm
 • Mängder av förprogrammerade sportlägen
 • Vattentäd och ordentligt stöttålig
 • Avancerat GPS-system

En klocka att lita på
När du ställs inför tuffa utmaningar behöver du en klocka att förlita dig på. Amazfit T-Rex är godkänd för 12 militärklassade certifieringar, vilket är ett enormt kvitto på dess hållbarhet. Den klarar av uppemot 70 ℃ värme och kyla ned till -40 ℃*. 240 timmar fukttålighet och 96 timmar Salt spray test**.
*Klarar av –40 ℃ grader under 1,5 timmar. **Långvarig exponering rekommenderas inte eftersom det kan skada klockan och dess komponenter.


Robust inifrån och ut
Amazfit T-Rex har en slittstark design med robust klockhuvud utan att på något vis tumma på användingen med lättillgängliga knappar och stor färgsprakande skärm. Den nya förbättrade designen är hållbar och effektiv från insidan och ut och klarar därför av ordentliga utmaningar.


Vibrationsdämpande hörn: klockans utsida är konvex vilket effektivt minskar vibrationer och skyddar klockans nykelkomponeneter
Metalknappar: stora etsade metallknappar gör att du snabbt kan kontrollera din klocka, oavsett miljö Fint detaljarbeta: den yttre ramen är ytbehandlad med en speciell bläckfyllnads teknik som fästs med slitstarka skruvar som skyddar resten av klockan
Svettgenomträngligt silikonband: silikonbandet är både bekvämt och vänlig mot huden. Bandet andas vilket alltid håller det torrt och såeldes genererar perfekt fäste.*Camo-färgbandet är tillverkat av TPU.


Uppemot 66 dagars batteritid
Vid tuff aktivitet, resor och andra äventyr är inte batteritid något du alltid bör eller kan ta i beaktgning. Men en ny kretsdesign speciellt utvecklad för T-Rex, ett avancerat chip för låg energiförbrukning och en djup effektoptimering har klockan imponerande batteritid. Vi har exemplifierat lite olika typer av använding och hur batteriet klarar sig:


Blandad användning (20 dagar)
Ta emot 150 meddelande dagligen
Aktiviera skärmen genom att tilta handleden 30 gånger dagenligen
Spendera 5 minuter med annan använding per dag
30 minuter löpning varannan dag


Normal klockanvänding (66 dagar)
Bluetooth-anslutning till telefon avstängd
Hjärtfrekvensövervakning och andra funktioner avstängd
Skärm aktiverad genom att tilta handleden 100 gånger dagligen


GPS kontinuerligt aktivt (20 timmar)
GPS aktiverat för att spåra träning och övervaka puls


Otrolig AMOLED skärm för full kontroll
Välj ett utseende på klockan för att matcha din personlighet eller typ användning. Med en stor bank av olika utseenden kan du alltid hitta något skräddarsytt för just dig eller det utseende du söker! Amazfit T-Rex använder en 1,3-tums AMOLED-färgskärm med ""always on"" teknik vilket gör att den alltid är redo att informera dig, bara lyft handleden och klockan presenterar den information som du behöver.


Toppmodernt GPS-system från dubbla sateliter
Klockan använder ett avancerat Sony GPS-chip och inbyggt positioneringssystem med dubbelsatellit som är väldigt precist. Amazfit har också optimerat klockkroppsmaterial och den interna layouten för optimerad signalmottagning för att undvika andra störningar. Signaleffektiviteten har förbättrats avsevärt, vilket gör satellitsökningen snabbare och positionering mer exakt, oavsett vilken miljö du navigerar i.


Vattentät upp till 50m
Amazfit T-Rex har 14 inbyggda professionella sportlägen och är vattentät till 5 ATM. Du kan alltså bära den både på land och vatten vilket gör att du aldrig behöver fundera över din klocka, oavsett typ av aktivitet. Klockan övervakar också data som träningspuls och annan statistik kring din träning, vilket gör dina träning säkrare och effektivare. Sportlägen: Löpning utmohus Löpband/inomhus Terränglöpning Gång Cirkelträning Klättring Vandring Skidåkning Utomhuscykling Inomhus cykling Simning bassäng Simning med öppet vatten Triathlon Övning


0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .